Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

kikana

Baby neskusajte len tak hocijake volnopredajne pripravky na kvasinky ako Canesten, vytvorite si rezistenciu a potom vam nic nepomoze. Radsej sa dajte vysetrit - vyter. Ja som mala Polygynax,vaginalne cipky. Ale mala som to pouzivat 2 tyzdne a kaslala som na to, po tyzdni som to vysadila, lebo sa mi polepsilo. Tak sa to vratilo. Potom som zobrala 2 tyzdnovku Polygynaxu ako sa ma a uz nemam opakovane vytoky.

nikusa

co mam robit mam 12 a moj vitok je bielozlti ale nezapacha a mam ho uz od 10 prooosim pomozte ku gynekollogovi sa bojim....

bjanka

Ahojte, ja mam výtok už asi 5 rokov a dodnes sa ho nezbavila.Moj lekar mi predpisal asi vsetky tablety co existuju a satle nic ako keby to vobec na mna neucinkovalo.vie mi niekto porad co s tým???????prosim!!!

lucy789

Dobry den. chcem sa spytat...mam týžden pred menzesom a žiadny výtok....teda nie je vidiet na nohavičkách...čo to môže byť??

domča14

mam uz asi 1 rok vytok a cim dalej sa to zhorsuje teraz to uz aj kusok zapacha a su tam take male hrudky a bojim sa ist ku gynekologovi lebo mam 14 a bojim sa ze je to nejaka pohlavna choroba a mala by som poriadne zle