Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
uff! odpadnem. toto uz co ma byt za tema?
Baby neskusajte len tak hocijake volnopredajne pripravky na kvasinky ako Canesten, vytvorite si rezistenciu a potom vam nic nepomoze. Radsej sa dajte vysetrit - vyter. Ja som mala Polygynax,vaginalne cipky. Ale mala som to pouzivat 2 tyzdne a kaslala som na to, po tyzdni som to vysadila, lebo sa mi polepsilo. Tak sa to vratilo. Potom som zobrala 2 tyzdnovku Polygynaxu ako sa ma a uz nemam opakovane vytoky.
co mam robit mam 12 a moj vitok je bielozlti ale nezapacha a mam ho uz od 10 prooosim pomozte ku gynekollogovi sa bojim....
ozaj mám jednu otázku..na výtok nepomáha sírové mydlo ? ? ?
pls, odpoved..
Ahojte, ja mam výtok už asi 5 rokov a dodnes sa ho nezbavila.Moj lekar mi predpisal asi vsetky tablety co existuju a satle nic ako keby to vobec na mna neucinkovalo.vie mi niekto porad co s tým???????prosim!!!
baby probiotika, probiotika a este razprobiotika.
Dobry den. chcem sa spytat...mam týžden pred menzesom a žiadny výtok....teda nie je vidiet na nohavičkách...čo to môže byť??