výtok - bielozlty, zapacha

marisssa

baby, ale nemylte si hlavne prirodzeny vytok s vytokom predznamenajucim nejaky zapal,alebo nieco podobne.
mate prirodzeny vytok(cim sa precistuje vnutro posvy) a budete sa ho chciet silou-mocou zbavit a akurat, co sa vam podari je znicit uplne mikrofloru posvy.

skrecok

ja mam tiez problem s bielozltym vytokom kt.strasne zapacha ...preto sa chcem spytat co su to tie PROBIOTIKA a ci sa to musi vyberat na recept??diky

simona

cawte mam 14rokov a mam vytok nechcem gynekolochovy pretoze sa bojim . vyskusala som canesten , probiotika, tamtum rosalgin a ine ale nepomohlo ... poradte prosim

b98765

...som 5 mesiacov po hysteroktomii. Mam problem z vytokom a bolestou v oblasdti vajecnikov(tiez ich nemam)-Vybrala som 3 krat MACMIROR,ale problem pretrvava. je to neprijemne vie niekto poradit?

b12345

som po operacii-hysterektomie´+ vajecniky, amam stale problem s vytokom.treti krat som vybrala MACMIROR,ale potroch dnoch sa problem ojavil znova.Mam aj bolesti pichave v oblasti vajecnikov-- vie niekto poradit?

vytok

ahoj,mam rovnaky problem.neustaly vytok.stale sa meni.nenosim preto cierne nohavicky a mam trapny pocit pred partnerom. intimku nosit kazdy den mi pride umele... JE TU VOBEC NEJAKA ZENA, KTORA VYTOK NEMA?

kali20

emily a nikusa,nebudte take hlupe ako ja.tiez som sa bala a teraz mam chronicke zapaly a nepomaha mi vobec nic.nemate sa coho bat.a cim skor pojdete tym lepsie.drzim palce