Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
baby, ale nemylte si hlavne prirodzeny vytok s vytokom predznamenajucim nejaky zapal,alebo nieco podobne.
mate prirodzeny vytok(cim sa precistuje vnutro posvy) a budete sa ho chciet silou-mocou zbavit a akurat, co sa vam podari je znicit uplne mikrofloru posvy.
ja mam tiez problem s bielozltym vytokom kt.strasne zapacha ...preto sa chcem spytat co su to tie PROBIOTIKA a ci sa to musi vyberat na recept??diky
hej angina ci ako sa volas?? pomohli ti probiotika???
cawte to som zase ja co mam robit s tym vytokom prosim napiste prispevok mam 14 a som s toho na nervy
cawte mam 14rokov a mam vytok nechcem gynekolochovy pretoze sa bojim . vyskusala som canesten , probiotika, tamtum rosalgin a ine ale nepomohlo ... poradte prosim
som po operacii-hysterektomie´+ vajecniky, amam stale problem s vytokom.treti krat som vybrala MACMIROR,ale potroch dnoch sa problem ojavil znova.Mam aj bolesti pichave v oblasti vajecnikov-- vie niekto poradit?
ahoj,mam rovnaky problem.neustaly vytok.stale sa meni.nenosim preto cierne nohavicky a mam trapny pocit pred partnerom. intimku nosit kazdy den mi pride umele... JE TU VOBEC NEJAKA ZENA, KTORA VYTOK NEMA?
emily a nikusa,nebudte take hlupe ako ja.tiez som sa bala a teraz mam chronicke zapaly a nepomaha mi vobec nic.nemate sa coho bat.a cim skor pojdete tym lepsie.drzim palce