Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

lenaka

ahojte baby,
probiotika su volnopredajne...takze v lekarni ich kupite aj bez receptu...ale na vaginalne zapaly doporucujem probiotika vo forme vaginalnych capikov (v crevach vam probiotika neovplyvnia mikrofloru vo vagine), ktore si zavediete vecer pred spanim do vaginy...oni totiz vytekaju ak ste vo zvislej polohe, ale ked ste doma a mate cas lezat, tak kludne aj cez den...a radsej si dajte vlozku
ja mam vyskusane dvoje: Floragyn (250 Sk) a Gyntima o cosi lacnejsie, ale mne sa nepacili
a ak vas akutne svrbi, tak najprv vyhladajte lekara, nech zisti preco...svrbenie moze byt sposobene bakteriami,alebo kvasinkami a kazde sa lieci inak...takze v lekarni vam v takom pripade ponuknu jedine tie probiotika a mydla na intimnu hygienu a to si myslim, ze nestaci...probiotika by som dala az po dolieceni
este k lieceniu...baby ak dostanete antibiotika tak vsetky tabletky v pravidelnych odstupoch dobrat...inak sa necudujte, ze sa vam to vrati a ked vam da lekar mast, tak sa mazte aj ked uz priznaky ustupia...vam sa sice moze ulavit, pretoze bakterii neprezilo dostatok, ale ked prestanete mazat, tych zopar odolnych kusov sa zacne mnozit a ste tam kde ste boli a nechcete byt
tak vela zdaru

adusik

Mam vytok... Taky hnedy... Som si myslela ze mi zacinaju kramy ale nie, miesto nich mam uz ale mesiac ten vytok... Kramy som nedostala...teda mozno aj hej spolu s tym vytokom sa mi chvilu zdalo ze ich mam...co mam spravit? bojim sa ist gynekolohoci kedze som este panna.

lieskabriezka

ahojte baby: všetko o tychto problemoch: každá žena má výtok, niektoré ho však ani nebadajú, iné majú biely, žltkastý, priestvitný, hustý i riedky. Pokiaľ nič nezapácha a nie je zelený, hnedý a pod, nič nesvrbí, nepáli a a ni neštípe je to ok.i ked je tonepríjemne, lebo mnohým ženám znečistuje bielizen.nedá sa to utlmit, privodili by ste si vačšie problemy..potom uz nebude pomoc..VEľmi dobrá je intímna kozmetika proti bakteriam a kvasinkam: SAforelle, odporäčajú ju gynekologovia a fakt pomáha, dalej int.kozmetika s aloe vera alebo čajovníkom.a hlavne predíst infekcii pomocou probiotík.Ak však výtok zapácha, je hrudkovitý ako tvaroh, páli pošve alebo i štiglí treba ist za gynekologom, prípadne v lekárni niečo na kvasinky..ale lepšie je gyn.lebo ak je to nesprávne liečené, stale sa to bude vraciat a stale dookola, môže sposobiť až neplodnosť, alebo streptokokov a iné hnusoby. pri podozrení na infekciu používať kondom..lebo i ked partner nebude mať žiadne príznaky, môže to prenásať na vas..este nejake otazky?

muneca_brava

............ podla mna to nie je Ok,zajtra by som na vasom mieste vyhladala gynekologa..snad to nebude nic vazne..ale treba aby to videl lekar.

.......................

MUNECA_BRAVA JE TO NORMALNE AJ MNE SA TO ROBI ALE PROSIM PORAD MI AJ TI MOJA 10 ROCNA DCERA MA HRCU POD PAZOU JE TO OK?

trouble

Ahojte, od 12 rokov mávam zápaly,teraz mám 18, ktoré sa neustále opakujú...už na to nemám nervy...to že mávam vkuse výtok to je už bežné..ale vždy sa mi to zhorší, príde svrbenie, pálenie..nemôžem potom poriadne ani malú potrebu vykonať bo ma to štípe..gynekologovi chodím, ale zakaždým mi niečo dá..prejde a znova o pár mesiacov sa to vráti..čo mám robiť??vdaka.)

klaudiaaaa

caaute ....co mam robit mam 15 v auguste a moja menstruacia meska uz asi 5 mesiacov..a ku tomu mam aj ten vytook aa stale ho mam...je to normalnee?hejze jee..ved aj vy mate....proosim odpoveed suurnee..