výtok - bielozlty, zapacha

Lusytta

Ja vam vsetkym, babenky, radim s opakovanymi vytokmi ist ku lekarke/lekarovi...najst si nejakeho dobreho/dobru, hoci na odporucanie (v KE poradim) a ist tam hanba-nehanba...ide o vase zdravie...viem o com hovorim, ja som si vytokov, a rornych, uzila az az a pri nejakom velkom neliecenom svinstve som wsi uhnala dysplaziu krcka maternice...naststie mi na to prisli vcas a dalo sa to liecit antibiotikami...to s tymi probiotikami je pravda, ale tiez to podla mna nie je liek na vsetko a ak aj clovek zmeni stravovacie navyky a priznaky ustupia, aj tak by som pre pokoj duse isla k lekarke...ale ta moja je skvela a nebojim sa za nou ist...radsej plany poplach ako neskorsie problemy...

aqabelka

no je to z čriev, ktoré su zanesené súčasnou stravou. Tak ako sa to tu už aj písalo.Ved toľko, kolko pojeme a pomiešame tie potraviny s tymi vsetkymi kypridlami a syridlami, tak to ludske crevo nemôže zniesť. Jogurty s mesačnou trvanliuvosťou, však to neni normalne...a tie čokolády? Tak sa organizmus hlási takymto spôsobom. Tiež som sa rozbehla v jedení a po dlhom čase mám presne zapachajuci vytok..uz 2dni som vylucila kysnute vyrobky a sladkosti..zda sa, že je to na ustupe.

vonafkaaa

...maam rovnaky problem ako vsetky holky ktore tu dali prispevok...je tu vobec niekto kto by dokazal poradit?...???...EXISTUJE PROTI TOMU NIECO?....ved sme v 21. storociii prebohaaaaaa...

weegeth

caffte ludia,pls pomoc.mam radne silny vytok ktory strasne zapacha a je zlty...co s tym?ja ku gynekologovi ani gynekologicke necem...ja sa hambiiim...pls napiste na mail

blazena

cawte mam asi 3-4 roky vytok blee :( prosim pomoc! uzsom brala cipky,canesten,laktobacili a nic........biely soplovity ..ble :! hrudkovity pomozte mi prosim napiste na moj emial

zuzua520

ahoj aj ked su niektore panny mozete navstivit gynekologa aj ja som ho navstivila a ani to nebolelo chodim tam uz pomerne vela rok a pol a tak som sa na to vykaslala nemala som nervy vysedavat v preplnenej cakarni vzdy mi dali nejake lieky zabrali na par tyzdnov a potom sa to znovu vratilo obcas vypijem brusnicovy alebo urologicky caj niekedy mi pomoze...aj tak ale odporucam aby ste vyskusali ist najprvv ku gynekologovi mozno vam pomoze

cyntia

Cawte, objavila som vasu stranku po prvý krat... Aj mna trapi ten výtok, ktorý dost zapacha, spini bielizen a je cisto ako tvaroh:( Strasne:( U gynekologicky som bola, predpisala mi antibiotika ktore sli dnu, pcheee no to som nemohla! Masticka Cannesten nepomaha!:( Aaa na dalsiu navsetevu ku gynekologicke sa tak skoro nechystam; Tak ak niekto viete ake tabletky by ,pomohli napiste mi:) Inak ani koli tomu nesexujem, je mi trapne pred chlapom!!!