Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

iwus93

zajtra:
raňajky-rohlík, šunka, syr
obed-košiarsky rezeň s ryžou (ach tie obedy rodinné)
olovrant-2 malé jablká
večera-bud sucháre so šunkou,syrom alebo jablká

iwus93

alica90:
tie sladkosti treba dať preč z dohľadu, do šuflíka alebo daj niekomu a nekupuj do zásoby sladké, lebo čo nemáš tak nezješ,
ja som sa tiež dneska držala a po obede mama si dala kávenky cappuccino, samozrejme som neodolala a dala som si aj ja kávenky café latté, a potom na olovrant bebe dobré ráno čokoládové-videla som ich tak som si ich dala, dovtedy boli preč z dohľadu...takže rieš to tak ako ti hovorím a postupne si odvykaj od sladkého, napr. zajtra budeš mať 2 sladkosti a takto to dodržuj týžden alebo ako chceš, a potom postupne že 1 sladkosť a potom len polku z tej sladkosti, skús to tak, ja od zajtra idem nato, i ked moja babka doniesla z Poľska krowki, takže ich schovám a dám si len 1 alebo 2
držím palce

alica90

ludia, ja sa tak hanbim... posledne dni to so mnou ide dolu vodou... ja viem co mi na to poviete, ale aj tak to tu chcem zrekapitulovat.
R: 3 PL vlociek, 1PL kokos, 1PL brusnice, zaliate horucou vodou, salka decaf kavy
DES: 1 jablko
OB: mensia porcia ryza a kur. prsia na prirodno, hrusk. kompot
OL: cokoladovy brumik, salka decaf kavy
a potom.....
2 tvarohove smotanove jogurty sabi
1 velke balenie cokoladovych zlatych oplatok
1 snickers
1deli
1 balenie margot mini
hrusk. kompot
2 rozky so syrom a sunkou
a vracala som, ale tazko to ide von, kedze sladkosti a cokolada sa nalepia na zaludok a von nejdu... nenavidim sa, neviem, co robit, mam strasne chut na sladke posledne dni... co mam robit? nic ine nezabera, kolko sladkeho si mozem dopriat... boze, ja sa tak neznasam

iwus93

rozhodla som sa, že sa poriadne naraňajkujem, pretože vo večerných hodinách sa zintenzívnuje lov do chladničky či šuflíkov
dneska len žužu želé, arašidový keksík 30 g

zajtra:
raňajky: 1 alebo 2 kuracie párky, rožok
obed:zapekané cestoviny
olovrant:jablko alebo jogurt
večera:jablko alebo jogurt
podotýkam jogurty sú 200 g ale len do 1,5 % tuku
chcem schudnúť 3-4 kg, ale hlavne aby ubudlo z mier

cayenne

dnes:
R: müsli s mliekom
D: nestíhala som
O: šalát z ryby, olív kukurice, húb a uhorky
O: jahodové acidko
V: kuracie prsia naprírodno s hubami a nivou a zeleninou

cayenne

včera:
R: müsli s probia jogurtom
D: jablko
O: celozrnná bageta bez majonézy s mozzarelou, paradajkami, paprikou, šalátom a olivovým olejom
O: vanilkové acidko
V: tvaroh s trochou medu a zopár suchármi

iwus93

raňajky-jablko (150 g) alebo pol rožku s treskou v majonéze (50 g) /skôr to jablko, káva 2 v 1 a čaj
desiata-jablko (150 g)
medzitým nejaký arašidový keksík (asi 40 g) (musím ho dojesť) blee
obed-vyprážaný karfiol (80 g), americké zemiaky (100 g)
olovrant:jablko (100 g) alebo káva 2 v 1
večera:mliečna ryža Muller 200 g, horúca čokoláda alebo káva espresso
zajtra idem asi večer robiť, ak vyzdraviem
a cvičiť budem asi 30-40 min. ak nebudem mať horúčku
v pohode jedalníček? chcela by som schudnúť asi 2-3 kg

ladyinred

Včera:
R.:biela káva
D: jablko, káva s mliekom
Obed: nič
Ol.: jablko
večera: pohánka s bielym jogurtom a orechami
2.V.: jablko, hruška

počas dňa pijem veeeľa kávy s mliekom bez cukru a ráno nejem nechutí mi a potom to doháňam večer:-(