ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Snezienka333, no boli tam proste ludia co mi nesadli aj to prostredie a rezim, tak vsetk dokopy :-(((
ladyinred,
môžem sa spytat, prečo si "zdrhla z nemocnice"? Nepytam sa len tak zo zvedavosti, ani ta za to neodsudzujem, len sa ta snažim pochopit. Bala si sa, ze priberies, alebo prečo si vlastne po 3 dnoch z liečenia odisla?
pre: ladyinred a hillary
Holky, mrzi ma, že vam je na figu a ze sa vam aktualne nejak moc nedari v boji s ppp. Ale neklesajte na duchu... ja viem, aky je ťažky boj s ppp - sama som si tym presla a bolo vela dni, ked som bola uplne na dne a nevedela som si predstavit, ze to bude raz lepsie. Boj s ppp sa da vyhrat, ale chce to čas a odhodlanie... Ja som bola kedysi na tom strasne zle, odpadavala som od hladu do bezvedomia ... šak som o tom už pisala v inej teme. Ale ako vidite - dostala som sa z toho, a verim, že aj vy sa z toho mozte vyliecit.
Ešte som tušim nespominala, že mne pri uzdravovani z anorexie velmi pomohla viera v Boha, často som prosila Boha, aby mi dal silu bojovať s anorexiou, aby ma oslobodil a uzdravil z anorexie a dostala som sa z toho. Lebo myslim, ze anorexia je niečo ako vnutorne sputanie človeka.
Samozrejme, že som sa v prvom rade musela aj ja snažit - zrieknut sa tuzby po vychudnutosti, prestat sa porovnavat s ostatnymi, prestat sa važit a prijat svoje telo take ake je. Každy den som musela bojovat sama so sebou, aby som dostala do seba nejake jedlo. Ale dostala som sa z toho. A nemyslim si, že by som bola lepšia alebo šikovnejšia ako vy :-)
Dievčata, HLAVNE sa NEVZDAVAJTE... Viťaz nie je ten, kto nikdy nepadol alebo nezlyhal ... ale viťazom je človek vtedy, ked napriek mnohym padom a zlyhaniam znovu vstane a rozhodne sa bojovat dalej.
Ak by ste potrebovali s niečim poradiť, kludne mi sem napište - nemam sice patent na rozum, ale sama som si tym prešla, takže vas viem pochopiť.
Takže hlavu hore a bojujeme ďalej :-)
nezomres, len musis zacat bojovat
ladyinred vsak si bola plna odhodlania co sa stalo ? ja neviem ja som nebola v nemocnici neviem ake to tam je , ty si fakt trdlo :(
Do riti, som tu zasa, "zdrhla" som zasa z nemocnice naa reverz, dnes som prišla domov, som tam vydržala len tri dni dokopy, do kelu baby ja som taká sprostá krava, čo mám robiť, keď mi už nieto pomoci??? zomriem na PPP???
toto forum ma jednu chybu ze sa tu nedaju zmazat prispevky co niekedy napisem takze ten predosly si nevsimajte , hlavne ma nikto nelutujte dakujem to nepotrebujem a ak sa da ani mi nikto nenadavajte :d mam vas rada dobru noc
prve dva razy to nevyslo mozno do tretice vsetko dobre nenavidim to tu nenavidim jedlo nenavidim seba nenavidim zivot mozem jebat tento skurveny life tlste bachrate prasa ktore nikdy nic nedokaze a malo by zhnit v pekle
pice dajte mi kontakt na niakeho psychiatra lebo to nezvladam najlepsie v MT
vsetko zacalo normalne
ranajky : musli jogurt
potom : dve parene buchty , dve mily, jogurt smotanovy, nic ine sme nemali - cokolada na varenie
nakup : tri bomboniery cele, dve cokolady
mcdonalds: velke big mac menu velke hranolky sladkokysla omacka, nugety 6 ,
palacinkaren - palacinka bananova s nugatom
teraz : tri parene buchty so vsetkym co k tomu patri
mozno by to ziletka vyriesila raz a navzdy
tych videi je strasne vela ja to radsej nepozeram ale tak zase ja papam styri krat do dna uz takze ja urcite nemam nabeh na smrt u mna je to skor o tom strachu sa najest a rozmyslani nad tym co zjem a co nezjem ale ked sa mi vaha drzi pri tom co zjem tak si myslim ze neumrem haha to ti je aka uvaha