Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

snezienka333

cayenne,

nechala som ti ešte odkaz s niekolkymi otazkami v teme "Overeaters anonymous", tak si to mrkni :-)

snezienka333

pre cayenne:
no ja neviem, čo sa babam na tvojom jedalničku nepači, podľa mna je uplne v pohode :-) Podstatne je, aby to neboli iba mikroskopicke porcie, ale normalne množstvo.

snezienka333

ahoj ladyinred,

tvoj jedalniček vyzera už omnoho lepšie, ako keď si zjedla na R + O iba jablko a hrušku. Tešim sa, že už začinaš poriadne jesť a myslim, že tvoje telo sa z toho teši ešte viac :-) A to acidko si kludne daj aj každy deň - je zdrave, a myslim, že ti pomôže aj na tie problemy s črevami a travenim :-) Kedy nastupuješ na hospitalizaciu?

cayenne

hillary
zamyslela som sa nad tým, čo si mi napísala a asi pridám zopár pohánkových tyčiniek so zeleninou ;)

cayenne

hillary
no vidíš a mne sa to vôbec nezdá málo.. :/ asi to mám stále pomýlené..
nordsee je mňam a užtite si s priateľom ;)

hillary

cayenne sa mi zda ze mas dnes taky pobiednejsi jedalnicek ci ? ja som zase nasrana som si bola v nordsee kupit obed , a ta sliepka mi dala vyprazaneho lososa fuj na to ze ja vyprazane nejadavam vobec ,mi to strasne zle urobilo ako mi je zle, uz ked to stalo desat e nemohla som nasim povedat ze to nezjem a bleeeee je mi tazko a kolko som toho oleja zozrala no pas , idem teraz s frajerom do SPA a v tych plavkoch budem teda supa , cayenne neni som z blavy ale s radostou ti ich aj postou poslem :)

cayenne

R: fitness cereálie celozrnné s bielym jogurtom
D: nič
O: kuracie rizoto (menej ryže, kuracie mäso, huby, kopa rôznej zeleniny)
O: mandarínka
V: ryba naprírodno s cibuľkou, paradajkami a olivami
+ 2 litre čistej vody

hillary

ladyinred super jedalnicek takyto by mal byt stale :)

cayenne a snezienka no tak kocky chcem sa vam moc podakovat ako viete jedla som iba tri jedla denne a vy ste ma podporili ja som na tych troch jedlach nemohla schudnut a bola som nervna ale ked som si povedala mam toho dost k comu ma dokopali vase prispevky tak som si dala jedla styri ako viete som tu jak besna riesila co si na ten olovrant dat :) tak som si dala raciolky , tuniaka , uhorkovy salat, na zaciatok dobre :)
a normalne som mala rano o pol kila menej taketo navysovanie sa mi polubuje, ale tak jasne ze nalada je dobra ked vaha sla dole ale aj tak vam baby strasne dakujem za podporu ze som to dokazala a skusim oddnes papat stale styri krat este raz dakujem :)

a inak mame doma super sladkosti ak by ste sa niektora chceli zastavit :))))