Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

allla

ahojky vcerajsi den:
7:50-jahodovy puding so slahackou
9:30-zemla s maslom sunkou a udenym syrom
13:30-sosovicovy privarok s 1 krajcom chleba

salma

ehm, pardon , nechtiac som stlacila enter:D no.
Potom desiata: Acidko nizkotucne s pagacom
Obed: cottage chesse so zeleninou
Bola som hodku a pol cvicit
Vecera: zeleninovy rezen, rybie file so salatom

allla

ranajky:puding jahodovy
desiata:rozok s maslom syrom a sunkou
obed:segedinsky gulas bez mesa a 1 tmavy chleb k tomu
a potom som cvicila ako vzdy...
pusate,ozaj zabudla som ty uz ppp nemas:))

somtuzasa

r: musli s hrozienkami, kokosovou múčkou, višňami, orechmi, ľanovými semiačkami, sušenými marhuľami

d: veľká šálka Melty so sójovým mliekom

o: morčací vývar s naparovanou zeleninou, petržlenovou vňaťou a kúskom vareného morčacieho stehna

ol: strúhané jablká s hrozienkami, orechmi, ľanovými semiačkami, škoricou, višňami, kokosovou múčkou a ananásovým jogurtom... vzápätí ma chytila Pažravá a pri učení sa na skúšku som zbaštila asi tak tonu čokolády... :)))

v: idem ku kamoške na domáce Mochito, takže večera bude len tekutá...

cvičila som hodinku intenzívne na izbovom bicykli, prebehla som sa aj bicyklom na poštu a späť a bolo tam aj nejaké to vysávanie:)

inak som pila ovocný čaj a cítim sa celkom fajn, i keď mi hrozí akútna otrava čokoládou...

zuju

R: lupacka
D: 1/2 pernika, banan
na obed som bola v skole na oslave dala som si 1 1/2 chleba s rozlisnou salamou a syrom, vacsie mnozstvo ako normalne na chleba a nejake keksy, potom mandarinku
Ol: sojove rezy
V: zatial: polievka a pol rozka s kolobasou pol a pol sojovych rezov

salma

ahojte:)
Tak dnešok:
Raňajky: káva so zeleným čajom + banán
Desiata: acidko
Obed: cestinové halušy so šťavou a zeleninový šalát
Olovrant: Banán

Teraz pijem zelený čajík, som ppllnáááááááááááááá, večer maximalne niečo male zeleninové alebo málokalorické a samozrejme cvičiť budem:)

petuss

taak ja som mala fcera:
r:chlieb s paradjakou a syrom..len taky mini:D
des:maly kusok orechoveho zavinu
o:zemiakovy salat()este nikdy som si tak malo nenalozila:P, polievka slepacia
ol:jablka,1kusok cokolady
vec: joguer+suchare..:D aa este asik 3 jablka potom..neviem ci ej to vela alebo malo..ael negrcala som to je hlavne:P:D aaaa soms a kusa krotila sak baby, mali sme doma asik 3 druhy kolacov..este prisal navsteva a som dostala 3 keksy..des a hruza..:P ale odolala som:P

salma

ahojte:)
Takze vcera: R: 2 cerealne zemlicky so zeleninou
Obed:Polievka slepacia
Hodina a pol v posilke
Olovrant: karfiol s vajickom a zelenina
Vecera: Cestovinove halusky so zeleninkou, potom som bola mlsna tak som si dala kysle rybycky JOJO:(
Vecer som cvicila trocha este

pusate

r-krupicová kaša s grankom+4 sušienky
d-jablko+kaki,mňam
o-2párky+2rožky s horčicou+green tea
ol-kapučíno+bebe dobré ráno kakaové+banán
v-rožok s bryndzovou pomazánkou+rajčina
a teraz ešte jablko
alla, mne už je jedno,čo je kalorické a čo nie,ja papám čo mi chutí:-D