ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
chuchuchu
velmi pekne:)len sa drz
chuchuchu
som strasne rada,ze sa drzis jedalnicka ktory som ti navrhla:))klobuk dole,drz sa a pokracuj dalej:)
chuchuchu ja som spokojna, tak to ma vyzerat :)) drz sa
raňajky: musli s mliekom
desiata: banán a 4 datle,zelený čaj
obed: kuracie prsá na zelenine a cestovina
olovrant:3medovníčky+kapučíno
večera: krajec celozrnného chlebu s maslom sunkou a zelenina,bylinný caj
neskôr mlieko s medom na spánok
co na to hovoríte?
káva
r. rohlik s acidkom
o. rohlik so syrom, jogurt
v. spagety s vajcom, kecupom a syrom
vyzera to sice priserne, ale aj tak som od vianoc stale prejedena :)) zajtra to uz bude lepsie. idem to vylepsit jablkom :))
r-tvarohový dezert+4sušienky,kakao
d-3salonky a jablko
o-smotanový posúch,čaj
ol-hot dog
v-neviem ešte
dnes:
R: 2 celozrnné chleby s maslom a cottage cheese chilli, zvyšok morčacích pŕs zo včera, zelenina, káva s mliekom, kamilkový čaj s citrónom
D: mandarínka, jabko
O: vyprazany syr, zemiaková kaša, zavárané hríby, kyslé uhorky, dezert: dve strúhané jabká so sušenými slivkami
OL: asi 10 domácich medovníkov s lekvárom, karamelové cappucino
V: este neviem, asi chleba so syrom a sunkou plus zelenina, alebo čosi podobné :D
fialocka
ahoj,drzim sa toho isteho tiez je hlupost obmedzovat,treba prijmat vsetky zivity,ale v spravnom mnozstve,no navcsina na tuto poznaku zabuda...
vcera:
spala som dlho doobedu tak:
obed:polievka,zemiakova kasa,kuracie maso.
olovrant:tmavy chlebik so sunkou syrom rajcinou
vecera:zelenina,zmrzlinovy poharik
dnes:
ranajky:musli s polot.mliekom ,caj
obed:3ks pizza,capuccino sladene
vecera:porcia zelelniny,neskor rozok s maslom syrom a uhorkou
hm, aj ja si myslim, ze pisat vsetko co som dnes (ako aj pocas celych sviatkov)zjedla, nie je najlepsi napad, v mojom pripade by to mohlo vzbudit mensie verejne pohorsenie :) asi treba pockat kym sa prejde do normalu, aspon cez vianoce sa neobmedzovat...
ja tiez radsej nebudem pisat co som vsetko pojedla za posledne dni :) urcite si to viete predstavit, kapustnica, salat, vyprazane, kolaciky a potom funenie na gauci pred telkou. sranda je ze napriek tomu som vobec nepribrala :)))