Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

dot

Tak po hrooozne dlhej dobe som tu zas, dufam ze budem castejsie:) Cez Vianoce som hrozne pribrala (10kg), potom daco schudla, teraz je mojim cielom jest vsetko, ale STRIEDMO, lebo si myslim ze taka strava je najzdravsia. Tak dnes som sa pokusila zacat...

R: 2 chleby s lucinou a zeleninou,polka rajciny
D: jablko
O: 2 palacinky s dzemom
Ol:2x loksa zo zeleninou, palacinka s dzemom
Pred chvilou ma to chytilo (obzerstvo) dufam ze zajtra bude lepsie...:) Chcem natrvalo zmenit svoje stravovacie navyky a rozbehnut metabolizmus :)

allla

vcera:

ranajky:musli s mliekom
obed:gulasova stava s chlebom,ladova mliecna kava
vecera:cestovinovy salat

dnes:
(doobedu som spala)

obed:zemiaky,kuracie maso,zelenina
olovrant:nastruhane jablko so skoricou
vecera:2ks pizza restaurant

ria
samozrejme,rob ako chces:)vies co sa na tebe odrazi a co nie,co lahko stravis a co nie:)

ria9

vcera:
r-pomaranc
d-2 jablka
o-paradajkova polievka,spenatove cestoviny
v-zeleninovy salat so sojovym rozkom,activia jogurt light
pitie-voda a zeleny caj

dnes:
r-pomaranc,jablko
o-zeleninova polievka,vyprazana ryba so zeleninovym salatom
o-jablko,banan
v-jogurt s musli
pitie-voda a zeleny caj
cvicenie-posilka

pusate

alla aj ja som mala obdobie ked som denne pila kapučíno a tiež s kofeinom a vraj to spomaluje vývoj a rast tak asi aj preto som malááá račej len tu bezkofeinovu pi

poliewoocka

Dnes:
R:ovsene vlocky+susene hrozienka+kusky jablka a hrusky+ pol jahodoveho jogurtu+hrst ryzovych lupienkov
D:2 jablka
O:grenadir+ cinska kapusta+cherry paradajky a paprika
Ol:pokrajane jablka, 2 kocky cokolady
cvicila som:)
V:salat z cinskej kapusty, papriky, cherry paradajok, olivy..

ria9

alla ja som si tu polievku dala pred posilkou a asi pol hodinu po posilke som mala cestoviny..co sa tyka ranajok tak teraz sa snazim predobedom mat iba ovocie(nieco na principe 90-dnovej)inac dakujem za rady:)

allla

vcera:

ranajky:puding jahodovy so slahackou,caj jahodovy
desiata:uhorky,2ks chleba s maslom sunkou kecupom a syrom
obed:rezance s bryndzou,ladova mliecna kava
vecera:ananasovy kompot

dnes:

ranajky:puding vanilkovy ,caj
desiata:zemla s maslom ,salamou a feferonkami
obed:2ks pizza,kava 3v1
vecera:polka rozka natreta maslom a posipana kakaom

dievcata,na to,ze mam 14 mi nejak zachutila kava...je to velmi zle?ta mliecna ladova neobsahuje kofein ta je ok ale ta nescafe je vraj silna na 14 rocne dievca aky je vas nazor?

chuchuchu:super,klobuk dolu,tesi ma ze sa drzis toho menu som som ti navrhla:))si na spravnej ceste tvojho zdravia.

Ria
ahoj,ja myslim co sa tyka tvojho jedalnika ze sa velmi obmedzujes,ovocie si dopraj ako predjedlo nejakeho jedla,ked ta prestane bavit doeta budes v spatnom rezime,tak priberies uz len z pohladu na rozok s maslom.Samozrejme myslim to obrazne,ale ranajky maju byt vyzivne,nimi nastartujes metabolizmus aby ti spravne travilo jedlo.Ak sa ale bojis,ze ti dajme tomu napr.zemla ublizi,odporuca sa dat pred jedlom ktore obsahuje sacharidy poriadna porcia zeleniny(aby sa ti hladina cukru v krvi znizila,tym padom je riziko pribratia ovela mensie)a este ked chodis do posilky,tak sa nenajed poriadne pred nou samozrejme ovocie mozes aj zeleninu,ale ked vydas energiu v posilke potom si daj nieco poriadne do ust nie paradajkovu polievku to je slabe,mohla si mat na veceru,to je moj nazor:)

ria9

r-pomaranc
d-jablko
o-paradajkova polievka
potom posilka
okolo 15:30-trochu spenatovych cestovin s hubami
17:00-jogurt activia,1dc mlieka s cerealiami racionella
18:00-2 jablka
pitie-voda a 1,5l zeleneho caju

co na to poviete?snazim sa zacat odznovu..ziadne prejedanie sa ani hladovanie,ale dietne jedla,aby som zdravo schudla a nemala traviace problemy a nafuknute brucho...