Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

identity

ee, hnev nie je dobry. hnev nepomaha. aj ked tu zas ide o to ako to je myslene. takze mozno to bolo myslene dobre, ale v mojom ponimani je hnev zly. ale pravda je taka, ze sa sami musim nakopnut a to musi spravit sam. vo svojej hlave. my tu mozme pisat od rana do vecera, ak to on sam realne vo svojej hlave nespravi, tak efekt je nulovy. ZMENA JE ZIVOT (akakolvek), odveka pravda.....

SHAKTI

20:21 dalsi co mi berie slova z ust!! do prdele!!
Nesmieme rozmyslat nad tym,ze sme v minulosti urobili chybu-presne tak,clovek sa v dany okamih rozhodne najlepsie k danej situacii,mozno nespravne a neskor by sa rozhodol inak,ale v ten dany okamih sa rozhodol spravne,lebo vtedy to za spravne povazoval!!Netreba sa trapit chybami minulosti ale poucit sa z nich a neopakovat ich.

SHAKTI

nechce sa mi to vsetko citat,takze je mozne ze napisem cosi co uz napisal identity alebo jajka..

sami..ty nie si slaboch..vcera mi niekto povedal jednu uzasnu vec..posobilo to ako facka a mne sa otvorili ocka..

Ja som mudra a sikovna,mozem dosiahnut vsetko co budem chciet(tak ako kazdy clovek-len treba tomu verit!)ale neviem sa rozhupat..otazka znela Preco? Odpovedzte prve co vas napadne! Odpovedala som prve co ma napadlo- Lebo si jednoducho neverim!!

Toto je aj samiho pripad..a preto ho tak chapem,obidvom nam bolo ublizene,bola degradovana nasa osobnost,hodnota ako cloveka..uvideli sme sa tak ako nas videl ten clovek...a to nie je nic pekne to mi verte..
je velmi tazke sa postavit,ale ide to sami!! mozno je to smiesne sami,ale pomaha paradox...zmen na sebe cosi- a teraz myslim fyzicky-novy uces,trosku pocvic a tak...prijmes pochvali od okolia a to ta nabudi k dalsim zmenam na sebe a zas pridu pochvaly a ty takto budes pomalicky vstavat..a prestan uz hovorit,to nejde,nedokazem to,nezvladnem to! SA UZ RIADNE NASER,LEBO TA NASEREM JA!!!
sami hnev je dobry, hnev pomaha!!!!
preco by som do prdele nemohol mat ja to co maju ini??? a budem to mat!!

identity

no ved to jaja. ze nas spravy stastnymi prave vtedy. takze nevies ci je to iluzia v tom danom momente alebo naozaj spravne rozhodnutie. cas ukaze aka bola pravda. ale v konecnom dosledku by sa clovek nemal obvinovat z toho ked sa zle rozhodne. lebo v tom danom momente to netusil, cize by sa dalo povedat, ze sa v tom momente rozhodol spravne. a ja neskacem. do nikoho. ani do teba. len mam iny nazor. tot fsio :)))

jaja

identity....ten prispevok bol mysleny tak,ze to najlepsie pre nas,co nas v tej chvili spravi stastnymi...cely zivot je o rozhodnutiach a my si volime,nepoviem,ze spravnu cestu,lebo viem,ze slovo spravna je velmi relativne a zas na mna skocis=DDDDDDDale vyberieme si volbu,ktora nas prave vtedy spraci stastnymi...