CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
No cafte..Moj milovany bracek aj s frajerkou mali piercing v jazyku...Viem ze brat nemohol jest, suslal a tak isto tusim nemohol dlho pit mlieko..ci tusim vobec...Vyzeralo to bohovo, ale zacali sa mu kazit zuby kvoli tym gulickam.tak isto aj jeho frajerke..ale teraz som citala, ze sa daju dat umele gulicky, takze neviem...Zda sa mi to nejake divne.. v kazdom pripade by som si to nedala :P som moc velky bojúšik...mne staci prepichnuty nostek..pekny den prajeeem :P
ludia..aj ja mam dieru w jazyku a urcite sa mi to neopiera o zuby...ak to mas kwalitne sprawene,nie je sanca,ze sa ti to az tam dostane...a dalsia wec je,ze si wymenis kowowu gulicku za umelu a no problemo...xixi...tak helloz a nebojte sa toho..chalanom sa to paci..teda aspon tomu mojmu urcite...nice day..smile..
cafte, ja mam piercing v jazyku, mama vie, oco nevie, vykryla som v pohode. je to zaujimavy pocit, a aj to bolelo, ale ted je vse ok...ak xcete, ozvite sa mi dakto, mozte sa blizsie popytat. bufinko666 (pokec)
no ja by som si tiez nechala spravit. a tiez su vlastne prekazkou rodicia, aj ked maju pravdu, ze mi to moze poskodit zuby a tak. a este sa trochu obavam, ze by som s tym mohla mat problemy akoze v "lepsej spolocnosti", v robote a tak. lebo neverim, ze by boli slovaci zatial tak daleko...
Cawte vsetci .. citala som si vase prispevky na toto forum a rozmyslam tiez o tom piercingu... Dala by som si ho urobit aj zajtra len rodicia su velky problem .. Predtym ako som ece newedela ze to moc neboli to prepichovanje a ostatne take veci, som sa bala. Ale teraz sa mi to zda uplne pohodicka.
nikuscha: ja som mala prepichnutu usnu chrupavku a urcite si to sama doma nerob, lebo aj o to som sa pokusala... mne to normalne nastrelovali, ale ani to by som vlastne nedoporucovala, bolo to len na vlastnu zodpovednost. myslim, ze v normalnom piercingovom salone by sa do toho mali vyznat lepsie.
axoojte lasky..cem si dat piernig do jazyka...ale bojim sa ze to bude boliet...a ked sa budem bozkavat s frajerom..a bude mat aj on piernicg neva to?...a kolko tho asi thak sotji?..ale ja sa bojim.ze ked mi bude ten jazykk prepichovat thak ze ci bude pomali albo riklo:D..pls piste na email