Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

petika

No cafte..Moj milovany bracek aj s frajerkou mali piercing v jazyku...Viem ze brat nemohol jest, suslal a tak isto tusim nemohol dlho pit mlieko..ci tusim vobec...Vyzeralo to bohovo, ale zacali sa mu kazit zuby kvoli tym gulickam.tak isto aj jeho frajerke..ale teraz som citala, ze sa daju dat umele gulicky, takze neviem...Zda sa mi to nejake divne.. v kazdom pripade by som si to nedala :P som moc velky bojúšik...mne staci prepichnuty nostek..pekny den prajeeem :P

jedna_sestka

no ja som si dal pierc len vcera a bol to dost divny pocit to prepichnutie ale myslim si ze to zvladne kazdy.Trosku horsie je to s tim jedlom nedojedol som ani polievku bo to bolelo.Ale casom si zvyknem.K tym zubom...neni ci to zuby ak si date gulicky z bioplastu jedna stoji 49,-Sk.

cr-y-s-t-al

Ešte nedávno som vám písala,že si idem dať piercing do jazyka a že mám nejaké tie obavy...prvé 3 dni boli dosť brutal...veľa toho mi nebolo rozumieť,ale stalo to za to:D...vrelo odporúčam:)...aj pupček:)..ak xceťe radu píšte mi na pokec nick:Cr-y-s-t-aL

basha

ludia..aj ja mam dieru w jazyku a urcite sa mi to neopiera o zuby...ak to mas kwalitne sprawene,nie je sanca,ze sa ti to az tam dostane...a dalsia wec je,ze si wymenis kowowu gulicku za umelu a no problemo...xixi...tak helloz a nebojte sa toho..chalanom sa to paci..teda aspon tomu mojmu urcite...nice day..smile..

bufino

cafte, ja mam piercing v jazyku, mama vie, oco nevie, vykryla som v pohode. je to zaujimavy pocit, a aj to bolelo, ale ted je vse ok...ak xcete, ozvite sa mi dakto, mozte sa blizsie popytat. bufinko666 (pokec)

ivusik

no ja by som si tiez nechala spravit. a tiez su vlastne prekazkou rodicia, aj ked maju pravdu, ze mi to moze poskodit zuby a tak. a este sa trochu obavam, ze by som s tym mohla mat problemy akoze v "lepsej spolocnosti", v robote a tak. lebo neverim, ze by boli slovaci zatial tak daleko...

dida176

Cawte vsetci .. citala som si vase prispevky na toto forum a rozmyslam tiez o tom piercingu... Dala by som si ho urobit aj zajtra len rodicia su velky problem .. Predtym ako som ece newedela ze to moc neboli to prepichovanje a ostatne take veci, som sa bala. Ale teraz sa mi to zda uplne pohodicka.

ivusik

nikuscha: ja som mala prepichnutu usnu chrupavku a urcite si to sama doma nerob, lebo aj o to som sa pokusala... mne to normalne nastrelovali, ale ani to by som vlastne nedoporucovala, bolo to len na vlastnu zodpovednost. myslim, ze v normalnom piercingovom salone by sa do toho mali vyznat lepsie.

...

cawte vsetci ludia ktori radi rozpravaju o takychto veciach ako je piercing. JA ho sice ece nemam ale cela by som si ho dat hned aj teraz .. doteraz som sa toho bala ale ako teraz po vasich prispevkoch na tento link je to pohda tag dakujem .. :)

lindusiiiik

axoojte lasky..cem si dat piernig do jazyka...ale bojim sa ze to bude boliet...a ked sa budem bozkavat s frajerom..a bude mat aj on piernicg neva to?...a kolko tho asi thak sotji?..ale ja sa bojim.ze ked mi bude ten jazykk prepichovat thak ze ci bude pomali albo riklo:D..pls piste na email