Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

lenuska317

ahooooy pozri ya mam piercin g w yazykuuu a ay moy priatel ma ....uz dlllho nic podobne sa nam nestalo:Dobcas tho cinkne awe ye tho haluz....ked ten iercing nemam citim sa hola podla mna ye super az na tho ze shkoli zubom ...no co uz....hmm

bebo

chcela som sa spytat ci nema niekto skusenost s usnymi chrupavkami..zaujimalo by ma ci sa to naozaj tak dlho hoji ako som citala..a asi aku dlhu dobu potom clovek citi intenzivnu bolest..a ci sa niekto stretol pri tomto piercingu s problemami..diky moc

loucika

tiez intenzivne rozmyslam ze si dam urobit piercing ale ovela viac ako bolesti, opuchu alebo podrazdenej skloviny sa bojim infekcie a hlavne toho ze mi napichnu nejake nervove zakoncenia na jazyku a ze strati svoju "ohybnost" ze tym ze si dam do jazyka piercing si ho poskodim... mala som piercing v pupku a mala som z neho take strasne problemy ze budem mat co robit aby mi to dovolili aj rodicia...

samathka99

no ja mam viac piercingov a som s tym spokjna..v jazyku mam asi 2 roky a vsetko je OK nemam s tym ziadny problem.asi po mesiaci som si vymenila za plastovy a mozem povedat ze je prijemnejsi ako kovovy,da sa s nim prijemne existovat ,ale treba si hlavne kupit kvalitny a s malou gulickou nech tak nezavadzia a jasne ze tak max.raz za mesiac vybrat piercing a poriadne vycistit v liehu alebo alpe potom nainstalovat naspat a je to:)

pre nathalia

No tie titanove gulicky sa daju vymenit za plastove asi po mesiaci po piercingu.A je to dobre riesenie,lebo plast neobija sklovinu a su roznofarebne,mozes si menit ku veciam.Stoja asi 150sk a maju ich aj v tet.studiach.

aplite

Cau mladez..pred tromi dnami som bola s 15r. dcerou na piercing do jazyka.Teda ona si ho dala..xixi.Stalo to 900sk v tet.studiu.Nebolelo ju to velmi,trvalo to asi pol minutky,ziadna krv.Na druhy den jazyk trochu opuchol a zacalo to boliet.Ale lad pomaha.Dnes uz jedla pizzu.Opatrne,ale islo to.Je stastna ako blcha a ja tiez.V studiu vam vysvetlia co mate robit a co nesmiete jest.Drzte palec aby sa nic nepototo.Paa

tomek00000

uz mam pirs v jazyku tri tyzdne a zas mi to napuchlo lebo nejako ta dierka sa rozondila joj fest mam z toho nervy a nevim boli ma hlava uz druhy den moze to byt z toho???ked niekto vie o tom tka tomli-jay@azet.sk dikes

simushkaa

Taze achoooyte seci, cem sa spyytat, ze kolko asik ten piercing stojii a ze ci to boli, a ze ci budem neskooor schopnaa jest normaalne jedlaa, ze ci sa mi tam neco nedostane a taak...nom ta mi pliis poradte a diiiki...