CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
caftee...ja mam piercing tyzden ale vobec to neboli a ani nebolelo. a ani jest nemusim nejaku specialnu stravu. pol hodky po tom som uz jedla rozok a pohodka len si treba zvyknut...
caaafte ludia ja mam piercing v jazyku uz vyse roka a som s nim nadmieru spokojna...ja sa strasne bojim ihiel a zvladla som to(vobec to nebolelo) takze ked som to zvladla ja tak to zvladnete nebojteee....a ten tyzden trosku z obmedzenim jedla hadam zvladnete...ved mozno ze vas prestane boliet aj skor...drzim packy...:P
jetu niekto kto ma skusenosti s prepichnutou usnou chrupavkou??...straaasne sa mi to lubi len newiem ci to mam radsej nechat na profesionalov alebo si to mam sama prepichnut lebo teoreticky je to to iste ani odbornici nevedia kde si wsetky tie nervy atd. len sa bojim ze sa mi nieco na tom dosere (na mojom zdravi) prosim poradte newiem kde mam ziskat infosky
čaute všetci,velmi velmi xcem piercing do jazyka,ale bojim sa co budem potom bude to boliet???budem suslat???
No ahojček.ja by som xcela taktiež pírsing do jazyka, no už sa na to chystám asik pol roka...o prachy nejde...teraz tento rok idem maturovať, takže mi začala škola...bojím sa toho, že nebudem môcť rozprávať a budem príliš šušlať, keď si to dám...a ako dlho trvá, kým sa to vylieči???Ďakujem za pomoc...cmukes
cawa ludia piercing v jazyku je super vec az na tu zubnu sklovinu :( vobec to neboli pocas zakroku vam tam nestriekaju taku hlupost po ktorej strpne jazyk a lize sa stim perfektne a hlavne ked to maju oba partneri a stim zamotanim no mne sa to zatim nestalo ale kamoske hej tak ja neviem to zalezi od toho ako sa boskavate :)je to super vec na nudu aj mate sa scim hrat v ustach :))
Awojte.. Čera som si dala pírsing do jazyka.. Prepich vôbec nebolel, čo som bola nenormálne prekvapená (fakt, keď mi tam nastriekal takú vec po ktorej ten jazyk stŕpol, tak to bolelo menej ako nastrelenie náušníc). Jazyk mám opuchnutý jak neviem čo :D ale to hádam prejde.. Ani to tak strašne nebolí, dá sa to vydržať.. Rodičia nevedia nič, čera som nešušlala, neska tak trošku, ale to hádam prejde :D hh tak kto to ce, choďte do toho, stojí to za to :))