Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

ninus483

ja by som cela pircing do jazyka, bojim sa hlavne prepichnutia aj ked kazdy hovori ze prepichnutie vobec neboli.....ale najviac by ma zaujimala cena uplne so vsetkym komplet, diky =)

cami

ahojte...xcem si dat na zub piercing..teda nalepku...len potrebujem vediet ze kolko tam asi tak vydrzi a ci to nejak nekazi zuby a podobne..mate s tym niekto skusenosti?? dakujem

dazzye15

caute...noo tak ja si idem dat piercing do jazyka a mam trosku stres s toho ci to tam prezijem.boli to az tak?a myslite ze je to lepsie dat si urobit v studiu alebo na chirurgii?a pocula som ze by vam to mali umrtvit sprejom alebo niecim takym mate s tym skusenost?

missi

ja mam piercing v obočí a vôbec ma to nebolelo, je to super vyzera to perfektne, treba sa o to dobre starať a musím povedať, že mi to ani nehnisalo proste žiadna mimo reakcia....

2baska24

ahojte ja mam piercing v jazyku už viav ako rok a ani neviem že ho mam je to super pocit a aj pre chlapov,možu dosvedčit.určite nevahajte a dajte si ho za tu menšiu bolest to stoji

kissinka

chcela bz som vediet ze ci piercing do oboca boli a tak.no a ze ked niekto ma a vyzera to nanom dobre akoze neodstava moze mi povedat aku ma mieru piercingu :P pls odpise no vsetko otom potrebujem tak radte

wiko

to janna:::
ja mam pierc v jazyku uz stvrty a zatial som s tym nemal ziadne zdravotne prblemy ani nic podobne...zaseknut by ste sa nemali, teda ak nemate nejake zvlastne tvarovane piercingy; napr. multigulicky a pod.