Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

lilly

cawteee...mnokonecne som sa odhodlala a dala som si do jazyka piercing..mam ho uz 3 dni...je to super..trosku ma to boli a opuchlo mi to... s jedenim je to horsie .. jeden rozok som papala skoro hodinu..ale inak haluz ... :DD

funny_girl

Yop yooou...pirsing v jazyku je strasne ppc vec...ja uz ho mam asik 4mesiace a je uplne super :P aj ked to neni dake odlisne v boskavani s nim a bez neho aj tak je super...a ty ktory sa neviete rozhodnut ci si ho dat nevahajte..nemate sa coho bat..mna to vobec nebolelo ani sa to nehnisalo...secko je jak ma byt..v pohodiske :D

Nathalia

jezis ludia ja sa toho bojim ale strasne sa mi to paci..v piatok si ho asi idem dat.teda pokial si to do vtedy nerozmyslim..a mam aj jednu otazku:kedy by sa mali vymenit tie kovove gulicky za plastove ci ake to su?

pre janna

ahoj janna no ja si myslim ze ne nemas sa ako zaseknut o ten druhy piercing to by ste sa museli nejak uplne divne bozkavat ale inak sa nemas ako zachytit ked sak tam mas len gulicku a zevraj to chalani necitia pri bozkavani :)

...

ahojte no tak ja mam piercing v jazyku a je to cista haluz a zuby sa mi s toho este zatial nekazia a nepoznam nikoho komu by sa s toho pokazili ale je to dobre a pri bozkavani je to skoro to iste jak snim nič nerobite mehehe ale je to good a moooc

nabokov20

ahojte ja sa xem piercing do jazika ale bojim sa ze mi welmo napuchne alebo ze budem suslat.inac moze tho zahnisat? a tho ako welmo napuchne jazik pls odpowedzte w utorok idem a xem wediet o thom nieco wiac

malice

no a ja sice v jazyku pierc nemam, ale mam v pupku, v chrupavkach a dva 13mm tunely... nic s toho neboli! a ak sa o to clovek dobre stara, nemal by s tym mat ziadne komplikacie:)

malice

nie, vobec to nevadi, ked maju obaja pierc... a slusne sa povie bozkavat, nie olizovat...
vobec to neboli, ale ked sa toho budes bat, BUDE to boliet. asi tak tyzden dva nemozes ale jest ziadne mliecne vyrobky, kvoly tomu aby ti nemokvala ranka v jazyku. odporucam inak potom nosti plastove alebo gumene gluicky v jazyku, lebo kovava gulicka dost nici sklovinu a kto nema dobre zuby si ich moze naozaj vazne poskodit

Tom1Noo

no uz mi aj jazyk odpuchol a je to fajn sa hrat s piercingom v ustach len este sa nechem bozkat kym sa mi to uplne nezahoji lebo co ked nieco chytim