Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

sofi303

strasne sa mi paci piercing v nose, nevie niekto ci to boli ked to prepichuju?HM no a akolko stoji prepichnutie??napiste mi na pokec.sk na nickk SOFI303,dakujem

sofi303

ahojteee,, kolko stojii prosiiim piercing dosa bez nausnice...napiste mi na nick sofi303-na pokec prosiim.dakujem

rodyka

ahojte ja mam piercing v jazyku a je to uplne super vobec to neboli a dokonca ked to prepichuju tak som to vobec necitila.....tak sa nemusite baaat...

kikusik

cawte seci....chcem si dat piercing do jazyku...seci vravia ze to neboli ae ked to ozije tak to boli jak svina a je to moc opuxnute...toho sa bojim najviac je to fakt tak???/a je to nebezpecne??

araseli

Ako sa robi piersing v studiu ??? Moj bývalý priateľ si ho robil sa roznymi roztahovadlami ale to trvalo dlho...

adjuska

cavte.dnes som si davala piercing do jazyka a bolelo to len trosku.ale teraz to boli s prepacenim jak svina.som papala dnes detsku vyzivu a budem este asi taky tyzden.len sa to musi zahojit.aspon sa mam s cim hrat a moj priatel sa uz nemoze dockat kedy ho so mnou pri bozkavani vyskusa.len zatial ma to dost boli tak este ee.ale musi to byt cool a pocula som ze aj pri orale,takze baby smelo do toho.nelutujem toho,a kedze mam tetovanie tak mozem povedat ze piercing boli menej.majte sa

tina0182

ahojte...chcem si dat piersing do jazyka boli to?? mam sice 2 piersingi ale to nic nebolo..a do jazyka mam strach..kvoli bolesti...

iva124

cawtee.Prisim pomozte mi.Chcem si dat piercing do jazyka a bojim sa ze to bude boliet.Kamoska ho uz ma a hovorila ze ju to dost bolelo.Naozaj je to take strasne? Inac vyzera to coooooool;\\