CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
strasne sa mi paci piercing v nose, nevie niekto ci to boli ked to prepichuju?HM no a akolko stoji prepichnutie??napiste mi na pokec.sk na nickk SOFI303,dakujem
ahojteee,, kolko stojii prosiiim piercing dosa bez nausnice...napiste mi na nick sofi303-na pokec prosiim.dakujem
LILLY ze a nebolelo to ked ti to prepichovali?
kazia sa zuby ked mate piercing v jazyku?
Ako sa robi piersing v studiu ??? Moj bývalý priateľ si ho robil sa roznymi roztahovadlami ale to trvalo dlho...
cavte.dnes som si davala piercing do jazyka a bolelo to len trosku.ale teraz to boli s prepacenim jak svina.som papala dnes detsku vyzivu a budem este asi taky tyzden.len sa to musi zahojit.aspon sa mam s cim hrat a moj priatel sa uz nemoze dockat kedy ho so mnou pri bozkavani vyskusa.len zatial ma to dost boli tak este ee.ale musi to byt cool a pocula som ze aj pri orale,takze baby smelo do toho.nelutujem toho,a kedze mam tetovanie tak mozem povedat ze piercing boli menej.majte sa