Piercing v jazyku

xena2501

awoojko,,tha ja mam w jazyku uz tyzden,,a je to mooc peknucke a uzitocne,,heh,,,jazyk mi wobec nenapuchol,,a uz je to w poho,,jedla som wsetko hned od prweho dna,,,hehe,,,newahajte si dat,,je to peeckaa....janna,,,mylsim,,ze je to o to sprijemnene oblizowanie,,heeh

anyuska22

Čavte.Slubila som ze tu napisem ako som na tom s mojim piercingom v jazyku:)Uz kopukrat tu vsetci pisali ze prepich neboli.tak sa nebudem opakovat:P Ale tie klieste ci co to je tak tie boli masakralne este mi aj 2krat cvakla jazyk lebo najprv som ho nejako zle poskladala:D heh a tie sliny:)))) o den neskor si dala moja segra a u nej vooobec nic ani krv ani slinka:)ale prislo jej potom zle narozdiel odo mna:)) Teraz uz pohoda jem kašičky a bujony ako kazdy...:D len mi kusa krvaca ale bola som za piercingerkou a ona ze to je ok ze som sa s nim hrala a to som nemala..ale este stale to nejako trva tak som sa bala ze mi ho vytiahne....zatial ho mam tak drzte palce nech tam aj ostane:))) šeci čo si cete dat - vrelo odporuuucam bude to super vyzerat ja sa uz teraz tesim nenormalne:DDD

buba5

JOOJ MALA SOM PIERCING V JAZYKU ... SAMOZREJME NIKTO O TOM VLASTNE ANI NEVEDEL ZE BUDEM MAT PROSTE SME ZO SEGROU ISLI A ZE PREPICHNEM SI JAZYK ? LEBO ONA VTEDY BOLA NA TETOVANIE ... A TAK SME STADIAL VYSLI ONA S TETOVANIM A JA S PIERCINGOM ... JOOOJ LUDIA TO BOLA SRANDA JEST SLIZOVU POLIFKU :D:D:D:D HH KOKSO RACEJ SI TE SLIZIKY POPREKRAJUJTE :D KEBY NAHOODOU ..... JEDINE COHO S AOZTE OBAVAT JE TO ZE BUDETE ALERGICKI NA CHIRURGICKU OCEL ..INAK POHODKA ... :D . A KED POJDETE ZUBARKE TAK SCHYTATE PICUNG ZE STE SI DODRBALI ZUBNU SKLOVINU ... INAK POHODA JAHODA ...A KED SA BOZKAVATE TAK TO JE ECE LEPSE HOOOO .... TAK IDEM ADIOOOOOS

diushkaaa

Awojte ludkovia....o 3 dni idem na pierc do jazyka... nebudem sauz pytat ci oboli alebo nie,pretoze jetoukazdeho individulane,trosku sa bojim,ale!len ak by mimoohl niekto napisat ako je to salkoholom,a ci je lepsiesi dat gulicku viacdopredu alebodozadu??? diky,piste na Diushkaaa@azet.sk

babes

Zdravim vsetkych =) tak ja budem mat o chvilu presne rok prepichnuty jazyk, je to totalna pecka dokonca chodim s chlapcom ktory ma tiez prepichnuty jazyk a nebojte sa - nezasekava sa to, prave naopak je to prijemne a poviem to na rovinu, aj pri orale je to uzasne :D Dlho som tuzila prepichnut si jazyk, casom som sa odvazila a striktne osm dodrziavala pravidla - 2 tyzdne nejest mliecne a koreniste jedla, cistit si jazyk JOXom, nefajcit... No to fajcenie som nedodrzala hrozne so mnou. Ale najhorsie boli aj tak prve 3 dni, celkovo prvy tyzden to bolo take vselijake ale ten druhy tyzden sa bolest tlmila. Vela som schudla, je to prakticke :) Ja som mala jazyk presne tak ako by mal byt ale poznam ludi ktori nefajcia, dodrziavaju pravidla a predsa ich trapia hrozne bolesti aj par tyzdnov. A preto netreba setrit, jazyk sa neprepichuje len tak kazdy den, uz ked si ho prepichnem tak kvalitne a u profesionala. Tak do toho, ak mate pochybnosti, nemate ich mat preco, je to prijemny adrenalin par minut pred tym ako vam to prepichnu a dobry pocit potom. Drzim palceky :-*