Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

elli

ahojte..ja by som sa chcela opyytat..ci sa stym v noci nezadusi:D...taky prvy den druhyy ked je to najhorsie a jazyk opuchne...vdakaa:-)

andrejqqqa

1jozqo1 - ked si kupis piercing s umelohmotnou gulickou alebo existuju aj thake jaq navleky na ocelovu gulicku ked budes mat thake sa ti nic nestane zo sklovinou len ked mas aj ocelovu gulicku thak ti ti poskoduje sklovinu ale neotporucam kupit taky piercing celi s gumi ho mozes lahko prekusnut abo tak

1jozqo1

Cafte ludia :)
Aj mne sa strasne paci piercing v jazyku.. Stretavam sa s roznymi nazormi a je to vec vkusu. Mam 16 a bojim sa ze ak si dam piercing, poskodi sa mi zubna sklovina, nebodaj ine :( PLS HELM ME :D.. ale ne, fakt sa newiem rozhodnut :(

domiq

no dala som si robit pierc do jazyka.. v ZA..stalo ma to 1050 s titanom.. bolest?? to neni bolest..fakt.. to je len pocit ked citite ze vam njec o ide cez jazyk- ihla a potom tycka...:) inak niiiiic.. uplne pohodka..prezijete to bez umrtvovania ci dacoho ineho!:) fakt!:)prve 3hodiny som nevedela povedat s, c, š,č, a ľ.. cize som tak viac suslala.. ale to pokym si na to zvyknente.. inak pohoda.. nadruhy den sami objavyl opuch... ako som predpokladaala.rano som vstala a jazyk bol asi raz taky..ale takpohodla..suslala som a nedalo sa mi jest setko.. tak som si 2-3 dni ficala na stavickach, kasickach a vyzivkach..:D sranda no... no na 4.den som uz aj keksik jedla..:D heh..mno a ked som mala opuch.moc mi pomohol lad..najmä rano.. aby mi to odpuchlo.leboa si tyzden to budete mat rano vzdy napuchnute..z dovodu polohy hlavy pocas spanku:)a ktomu suslaniu..neni to az tak moc vyrazne..len ak sa na to dakto zameria tak to pocut..ale inak pohodka.. ale cim menej budete kecat prve dni..tym menej vam to napuchne.. a hlaven DEZINFIKOVAT!!!! po kazdom jedle repikovy alebo harmancekovy caj!..a JOX roztok.riedeny s vodou! alebo sol a vola!.-.. a este jedna vec..moc sa s tym prve dni, tyzden nehrajte.. aj ked vam to asik neda.. ael moze sa vam to natrhnut.. mne sa to hned zacalo krvacat.. zacala som sa hrat a potom som si cely den musela krvicku zastavovat.. ale to len tak par kvapiek ale aj to je daco.. mno a to je asi aj setko.. ak cosik cete vedet..kludne napiste:) roxi666@azet.sk je mail:)

monka

mam pierc v jazyku 4 dni a zacal mi hnisat, co mam robit??? vsetko co mi povedela piercerka dodrziavam, pls napiste na mail LadyBabyPhat@azet.sk

kleky

cauky, vedel by mi niekto napisat ako je to s pierc na cicine :) vraj pri tom chalani od bolesti odpadavaju :-O som holka . piste na mail dikeski :)

phoenixka_m

chcem sa opytat na piercing jazyka...v piatok som si ho dala prepichnut a necitila som sa uplne ok tak v pondelok dom si ho dala vybrat...lenze spicku jazyka mam stale necitlivu a mam tam aj taky modry fliacik ako modrinu neviem...mam strach ze ci mi to tak neostane take necitlive alebo ci sa nieco neporusilo ak dakto viette pomoct pls napiste na moj mail phoenixka_M@azet.sk dakujem

phoenixka_m

chcem sa opytat niekoho kto ma skusenosti s piercom v jazyku...mam ho treti den a dnes ked som sa zobudila mala som strpnutu ruku no a este stale ju mam taku slabu neviem ci to moze byt pre pierc a neviem ci si ho nemam dat von viete mi dakto poradit ?dik piste na moj mail