Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

feshi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ahoj , ja mam piercing v jazyku dva dni....mierne to boli najma ked vela rozpravam a jem nieco tvrdsie...myslim, ze je to normalne, no okrem toho ma z tej neustalej miernej bolesti v jazyku boli aj hlava a som dost ospaly....nemate s tym nahodou nejaky skusenosti????? Najme s tou ospalostou.............bojim sa, ze to moze byt vazne preto sa pytam......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daidalos

Ahojte ľudia, ja osobne mám pierc v jazyku už vyše 4 mesiacov. Stálo to 1 000 sk. Pôvodne mi dal dlhšiu činku, ktorú po 2 týždňoch zamenil za kratšiu a prednedávnom som si kúpil umelú - z bioplastu - je kvalitnejší a vhodnejší ako akrylát, odporúčam ak chcete kovovú, ktorá sa pre mňa nehodí vďaka tomu, že sa ustavične hrám s jazykom (dotýkam za s piercom zubov), ale ak chcete naozaj kov, tak jedine titán, neoplatí sa na tom šetriť, veď to nie je na deň dva. Dal by som si ho znova a len u Dana, vôbec ma to nebolelo, jesť som mohol na druhý deň všetko, nenapuchlo to nielen mne, ale všetkým komu to on aplikoval - zisťoval som si dopredu. Dokonca som si tam odbehol cez školu, nepozorovane, nikto nič nezistil, nemal ako, ale pre istotu som bol zvyšok školy ticho. Zatiaľ o tom nevie nikto, len frajerka a tí ktorým som ho ukázal, je to perfektne skryté, takže je to max. diskrétne – čiže smelo do toho, nemáte sa čoho báť, vrelo odporúčam. Dlho som váhal, no nemal som prečo, banujem, že som na to čakal celých vyše 20 rokov. Ak by si mal(a) dáke otázky, tak smelo napíš. A ešte ak ste z okolia Piešťan a chcete pierc do jazyka, alebo hocaký iný, či tetovanie tak zabehnite na www.tattoo-rascal.sk, odporúčam má v tom dobrú prax a je žiadaný.

cici-mici

sandrusik...caww..pred 5-timi dnami som si dala piercing doo jazyka a nasi mi na to neprisli...ked sa budes snazit poriadne rozpravat tak to nikto nemusi zistit....je to fakt uzasneee...

evka32

ahojte, ja by som sa chcela spýtať či mi vie niekto niečo povedať o piercingu v pupku... chcela by som si ho dať ale sa bojím že ma to bude bolieť a zapáli sa mi to... prosím rýchlo odpíšte, ďakujem:)

cmukkkk

cawte!:)....ja som si dala pierc vcera a vobec mi nenapuxol :)....iba suslem pri niektoryx slovickax....prepix ani nembolel len teraz ma trosek boli pod jazykom mam otlacenu tu gulicku :)...ale inak poho :)

luluuu

cawte:)ja sa cem spytat ze hned po prepichu sa este v ten den da normalne fungovat?:Dmyslim ci budu tie slinky abo tak:D