Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

bejby

pearcing v jazyku ti znici zuby len ked sa ti o ne obija pravidelne. a to ci sa ti bude obijat zistis az ked si ho das urobit, zavisi to od velkosti jazyka, od velkosi a polohy zubov atd. ja mam 3 roky a pohoda, aj moj priatel ho ma asi 4 roky a tiez ok, ale kamoska si ho dala asi pred mesiacom a uz sa jej obijala sklovina a proste musela dat von.

d-a-n-o

CAWTE ja mam pirs. uz neco cez 3 roky a pohoda zuby su neni pokazene, zubar nenadawa mam to cele umele nebolelo to ono to bolo rychlo zahojene naliate 2 dni jedol som co sa dalo poliefky... Dajte si to ked to chcete je to super, len ked to chcete wybrat si dajte aspon den predtym hrubsiu cinku aby sa to trochu roztiahlo a tak skoro nezarastlo mam to overene nevytahovat to casto skoro vobec je to ppc vec odporucenie odomna

katusik

caffte.viete niekto dobru stranku na piercing.bo nemozen nic najst.take ddobreho poradte.odpiste sem alebo na katusik7@centrum.sk diky mocc

enča

Už je to v pohode... od začiatku som na to mala takú tekutinu čo mi povedala piercerka.... bol to iba obyčajný zápal, len to nevyzeralo bohvie ako... už to zmyzlo a aj opuch už je menší. ale vďaka za radu.

enča

Ahojky... mám pierc v jazyku už štyri dni a včera som začala cítiť hnis a sa mi tam spravila dajaká čudná vec... pritom som si dávala pozor a som dodržiavala všetko čo mi piercerka povedala. Čo mám robiť? please napíšte mi na renatte616@azet.sk... poprípade pošlem aj foto toho výrastku či čo to je... dopredu ďakujem

basqaaaa

caute vsetci
dnes som si bola urobit piercing
takze vam ak vas to aspon trosku zaujima nieco poviem:))
cena?1200
bolest?noo citila som ihlu a najhorsie bolo ze ked ta teta v polke zastala na chvilku no a potom samotny sperk
ako bolest je inidvindi ale ja som to citila!
potom som slintala,suslala,furt som musela prehltat
a zvykat si hlavne
rodicia v poho nic nezistili:))
takze ak ma te odvahu tak chodte do toho
drzim palceky

valdyn

Ja mam piercing v jazyku uz asi 5 rok.. je to vsetko v pohode, akurat som zacal registrovat ze sa mi zacali z toho trochu nicit zuby... ani nie priamo ale pri urcitych cinnostiach hlavne ked si to neuvedomujem tak sa s tym hram a kusem do toho.. a tak.... a narusilo mi to sklovinu... tak teraz hladam piercing kt. by bol celoplastovy... cim by sa to vyriesilo... akurat som este taky nenasiel...

wikush

mne sa to strasne paaci v jazyku je to take sexy....ale sa bojim ze by som ho prehltla alebo...a ci to velmi boli ked si dam prepich...jazyk plss poradte