Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

sjuuu

hellou vospolok...tak ja mam piercing cca mesiac...uplna pohodicka, jediny problem je ze neviem lizat zmrzlinku jak predtym abo cmulat cokoladku,inak ziadne problemy...a suslanie skoro ziadne - takze z mojej strany mate vsetci zaujemci vrele odporucanie.... mam len otazocku... nemate nejake infos abo stranky otom, ze aky material je good? lebo chcela by som ho vymenit..len sa neviem rozhodnut medzi akrylom, bioplastom abo nechat titan...hmmm..plizzzzz help :)))

lili015

Cawte..ja som si asi pred mesiacom dala piersing do jazyka, hrozne som ho chcela..Prepich absolutne nebolel..nenormalne som pred tym stresovala ,a koli nicomu:D Dodrziavala som vsetko co mi bolo povedane v tetovacom studiu..co nemam jest a ako sa mam o to starat..no lenze tyzden presiel a nehojilo sa mi to..trpol mi jazyk, bol cely biely.. hrozne daco...nemohla som nic jest...zila som len na vyzive:D...vyziva 4ever...schudla som vdaka piersingu 4 kila za tyzden:D... Kedze mi ta bolest neustupovala sla som navstivit tetovacie studio...moe..ked som ukazala jazyk tomu typkovi co mi ho prepichoval...nahodil taky zhrozeny vyraz ze konec:D..hned mi ho musel dat dole...ze vraj som bola alergicka na chirurgicku ocel...takze tí co si chcete dat piersing do jazyka najpr si to zistite..ci ste alebo nie ste alergicky na kov:)lebo potom skoda tych penazi co za to vyhodite... tak som dopadla:(...a to vyberanie piersingu bolelo ovela viac ako samotny prepich:D..ale zijem.to je hlavne:D.. och..zavidim tym co maju piersing ..ja to take cool...

kaculka

no ja mam piercing v jazyku niekolko mesiacov...vsetko je v poriadku...len pocase sa mi spravil pri hornej dierke taky odumrety kusok...neskor som si to nechtiac odkusla a teraz je to uplne v poriadku...lenze vyskytol sa mi taky problem ze za piercingom asi tak dva centimetre(cize uplne vzadu) sa mi spravili ake na dotyk velmi tvdre malilinke bodky...a neviem co to je...nestalo sa to niekomu z vas uz? vopred dakujem za odpoved ;)

slim

pirsing absolutne vobec neboli, asi mesiac aj viac je jazyk taky mierne opuchnuty ale po nejakych mesiacoch to zmizne, a lepsie je ked sa da do jazyka cinka s umelohmotnymi koncami vtedy tak neskodi sklovine a nestahuje dasna...mierne skodi zubom ale co v dnesnej dobe neskodi?

adynka

Mám piercing v jazyku uz asi mesiac.. Noo a stale mam okolo gulicky take to taky kruzok taky ako keby otlaceny od gulicky .. kedy a ako mi to zmizne?? pls napiste mi na mail

petkaa

ahojte, ja mám piercing 5 rokov v jazyku a nemám žiadne problémy... niekedy sa mi síce stalo, že keď som papala tak som doňho riadne kusla ale pohodka :o)xi. Ani už nevnímam, že ho mám.

thorgirl

Chcela by som straaasne piercing do jazyka:))) len sa bojim:(( tetovanie uz mam , ktore skoro vobec nebolelo ale mam obavy ze piercing bude o to bobelstivejsi...napiste mi ze jak to chodi....priatel mi neda s tym pokoja:)))

simka754

ahojte mam piercing v jazyku uz skoro 2 roky a dnes som si vsimla ze sa mi pri nom urobil niaky vyrastok.neviem co to je bojim sa:(:( nevie niekto co by to mohlo byt..poradte prosim:(:(