CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
zzzajacica a žula: ahojte babulky, myslím, že sa nemáte čoho obávať, ja som si dávala robiť piercing do jazyka tak 3 roky dozadu a nemám absolútne žiaden problém. To, čo opisujete je úplne normálne hlavne v prvých dňoch po prepichu, aj v prvých týždňoch sa môže objaviť určitá citlivosť, či bolesti, ale to prejde, ak vám to robil odborník v hygienickom prostredí. Ja som najsôr šušlala, ale bolo to zlaté a teraz už ani neviem, že ho mám. Ale ak by tie bolesti pretrvávali, bude lepšie navštíviť lekára. Tak veľa zdaru prajem :-)
Ahojte,pred týždňom som si dala piercing do jazyka a okolo piercingu mam take akoby hnis a tiez biley povlak na jazyku. Niekedy a to až tak boli akoy ma bolela ľavá mandla. Je to ok??Prestane to,alebo to nie je v poriadku??Ďakuujem
oprava linku Danovej stránky, sekol som sa tam www.tattoo-rascal.sk
pre micuska3, nie, tak to určite nie, Dana poznám osobne býva tam kde ja - v tej obci zhruba 500m od nás , je to fajn chalan a kamoš. Inak segranka si dávala robiť pred cca 3-4 rokmi do jazyka u Dana a ona ma na to naviedla, tiež mi povedala čo a ako. Mimochodom, každý z rodiny čo má pierc. a tetovanie ho má od neho. Povedz prečo by som nemal pochváliť dobrú prácu, hmm ? ? ?
no caute ja mam som len mal pirsing v jazyku som si to spravil tu je aj video link je to to:www.ceknito.sk sa tesil 4 dni som mal opuch a 3 tyzdne hnisalo potom super bolo vsetko pohode som aj cistil ale mi zacala hrca powiem to tak mal som medzi dierou tvrde nieco a to som musel vybrat to preto lebo moje telo to neprijimalo tak ze ja odporucam ?ale mozno ze vam to nebude dobre kazdy ma ine telo papap
mnoo ja mam gulicku v jazycku uz pomerne dlhoo ale hlava ma nebolela prve dni ani nic....jedine coho som sa vyvarovala boli mliecne vyrobky...aa veelmi odporucam umely pretoze ten kovovy nici dost zubnu sklovinu:DD
daidalos, ty si ten Dano, ze? je to taka reklamne napisane, take piar :-))
aahojte... mam piercing aj ja druhy den.. trocha boli aj mi napuchol decentne... ale davam si lad a pohodicka... ale hlad ma sice trapi:o)