Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

komixgirl

zzzajacica a žula: ahojte babulky, myslím, že sa nemáte čoho obávať, ja som si dávala robiť piercing do jazyka tak 3 roky dozadu a nemám absolútne žiaden problém. To, čo opisujete je úplne normálne hlavne v prvých dňoch po prepichu, aj v prvých týždňoch sa môže objaviť určitá citlivosť, či bolesti, ale to prejde, ak vám to robil odborník v hygienickom prostredí. Ja som najsôr šušlala, ale bolo to zlaté a teraz už ani neviem, že ho mám. Ale ak by tie bolesti pretrvávali, bude lepšie navštíviť lekára. Tak veľa zdaru prajem :-)

88orchidea

ahojte chcela by som si dať piercing do jazyka ale velmi sa bojím že ma prepichovanie bude boliet....bolí to????

zzzajacica

ahoj...nadväzujem na žulu...aj ja som si dala pierce do jazyka a teraz ma trapi ten biely povlak,boliaca mandla a obcas aj bolest hlavy...tiez by som rada vedela,ci je to v poriadku...please dajte nekto vediet:)

žula

Ahojte,pred týždňom som si dala piercing do jazyka a okolo piercingu mam take akoby hnis a tiez biley povlak na jazyku. Niekedy a to až tak boli akoy ma bolela ľavá mandla. Je to ok??Prestane to,alebo to nie je v poriadku??Ďakuujem

daidalos

pre micuska3, nie, tak to určite nie, Dana poznám osobne býva tam kde ja - v tej obci zhruba 500m od nás , je to fajn chalan a kamoš. Inak segranka si dávala robiť pred cca 3-4 rokmi do jazyka u Dana a ona ma na to naviedla, tiež mi povedala čo a ako. Mimochodom, každý z rodiny čo má pierc. a tetovanie ho má od neho. Povedz prečo by som nemal pochváliť dobrú prácu, hmm ? ? ?

mario:):)

no caute ja mam som len mal pirsing v jazyku som si to spravil tu je aj video link je to to:www.ceknito.sk sa tesil 4 dni som mal opuch a 3 tyzdne hnisalo potom super bolo vsetko pohode som aj cistil ale mi zacala hrca powiem to tak mal som medzi dierou tvrde nieco a to som musel vybrat to preto lebo moje telo to neprijimalo tak ze ja odporucam ?ale mozno ze vam to nebude dobre kazdy ma ine telo papap

alenka

mnoo ja mam gulicku v jazycku uz pomerne dlhoo ale hlava ma nebolela prve dni ani nic....jedine coho som sa vyvarovala boli mliecne vyrobky...aa veelmi odporucam umely pretoze ten kovovy nici dost zubnu sklovinu:DD

matasko

aahojte... mam piercing aj ja druhy den.. trocha boli aj mi napuchol decentne... ale davam si lad a pohodicka... ale hlad ma sice trapi:o)