CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
PROSIM PORADTE MI!
TUZIM SI DAT PIERS DO JAZYKA ALE NASI MI TO NEDOVOLIA :(....XCEM SI TO DAT PO TAJOMKY LENZE SA BOJIM ZE MI NA TO NASI HNED PRIDU!MYSLITE ZE TO MAM SANCU ZATAJIT?ZVYKNE BYT MOC OPUXNUTY JAZYK A SUSLE SA Z TOHO?:(...DAKUJEM ZA ODPOVEDE A NAZORY
no pearcing v jazyku mam uz 2 roky...nemam s tym ziadny problem...da sa s tym spievat aj ja spievam..zubna sklovina sa tym samozrejme poskodzuje ak je to kov ak je to umela hmota nie...je to pekne dajte si ak po tom tuzite ja som tuzila a nevahala som...uz sa chystam vyskusat aj ine miesta n atele:)
Ahoj vlnka... daj si vymenit tycku a bude vsetko oka.. depku z toho nemusis mat a ked mas nejake pochybnosti urcite navstiv toho kto ti to robil a verim tomu ze ti to vymeni popripade poradi
vcera som si konecne dala piercing do jazyka:)vobec to nebolelo a ani to neboli..iba pri niektorych slovickach:) ale je to supeer..takze nemajte strach ze to boli a podobne veci ..aj ked je to u kazdeho individualne...ale myslim ze to tak neboli..len si to clovek nahovara:) uz sa tesim ked budem moct normlane jest:D lebo polievocky,vizivky a fucky mi dako nechutia uz po jednom dni :D
caute ludia,pred par dnami som si dala piersing do jazyka.Opuch uz ustupil len sa mi nejako zacala horna gulicka prepadavat dovnutra,do jazyka.Kto s tym mate nejake skusenosti alebo tak nap.prosiiiiiiim lebo ma z toho depku.:(
xena2501 ...dakujem:)