Piercing v jazyku

kiwi

ked maju baba aj chalan piers v jazyku?nie,nejake zamotanie nehrozi si myslim.tak opcas sa stane ze sa zachytia takze to moze trosku trhnut,ale o nejakom zamotani,ze by k tomu bolo treba niekoho dalsieho ,aby sa to dalo dokopy sa hovorit nemoze.u mna je zatial vsetko v poriadku :)

monika-j

Tiež mam problémik,poradte ak viete.Piercing v jazyku mám asi 3 mesiace.Teraz ma začalo okolo náušnice štípať a mám tam akoby také otlačené miesto.Tyčku mam v dobrej velikosti.Jaja spomínala rakovinu teraz sa bojím :(

monika-j

samotný prepych do jazyka nie je absolútne cítíť.začne to bolieť až na druhý deň keď jazyk opuchá.Dá sa to vydržať

kisssinka

čawte =) už dlho sa chystám navštívit piercing studio bo chcem piercing do jazyka lenze sa bojím ,že to bude bolieť.he lebo ja už ked vidím tie ihly a všetko možne no koniec=D ale moc to chcem =) chcem sa spýtat ci neexistuje nieco cim sa da zmiernit ta bolest dakujem moc krasne pls odpiste niekto

beya

awoja, chcela by som si dat spravit piercing do jazyka a chcela by som sa spytat ake rozne nebezpecia mi mozu hrozit..fest moc diki za odpovede =D

jaja

Dobry vecer, chcem sa opytat, moj priatel bol dnes u zubara a ten mu povedal aby si dal dolu piercing, pretoze sa mu tam nieco tvori a moze dostat rakovinu... no mi sme si tam ziadny povlak ani nic zvlastneho nevsimly a piercing ma uz 3 rok... moze mi niekto poradit prosim... dakujem

denus

mna prepich nebolel...tyzden bolelo-ale cakala som velku bolest-a bolelo to len tak mierne....a ja nemam ziadny poblem ani s tym obijanim zubov-neotlkam si ich vobec...teda...vynimocne-ale naozaj len vynimocne...a mam ho asi rok...a nelutujem

zzzajacica

cafte,to som zase ja:) no uz mam ten piercing druhy tyzden,a je to v pohode:) dokonca som tuhe jedlo jedla uz na druhy den:) aj ked to trosicku bolelo.... ma len teraz hneva,ze ked prezuvam,bucham si s tym do zubov a bojim sa,ze si znicim zuby:( a umely pierce nechcem,ten by som rozhryzla...ak ma niekto nejaku dobru radu,budem vdacna:)))

komixgirl

88orchidea: ešte k tvojim obavám, samotné prepichovanie nebolí skoro vôbec a trvá len okamih, bolí to skôr pár dní potom, ale to sa dá prežiť:-) tak smelo do toho a vyber si odborníka, nech nemáš komplikácie