CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
Tiež mam problémik,poradte ak viete.Piercing v jazyku mám asi 3 mesiace.Teraz ma začalo okolo náušnice štípať a mám tam akoby také otlačené miesto.Tyčku mam v dobrej velikosti.Jaja spomínala rakovinu teraz sa bojím :(
Pre Jaju: Chcem sa opýtať ,že to niečo čo sa mu tvorí na jazyku vyzerá ako?
samotný prepych do jazyka nie je absolútne cítíť.začne to bolieť až na druhý deň keď jazyk opuchá.Dá sa to vydržať
čawte =) už dlho sa chystám navštívit piercing studio bo chcem piercing do jazyka lenze sa bojím ,že to bude bolieť.he lebo ja už ked vidím tie ihly a všetko možne no koniec=D ale moc to chcem =) chcem sa spýtat ci neexistuje nieco cim sa da zmiernit ta bolest dakujem moc krasne pls odpiste niekto
mna prepich nebolel...tyzden bolelo-ale cakala som velku bolest-a bolelo to len tak mierne....a ja nemam ziadny poblem ani s tym obijanim zubov-neotlkam si ich vobec...teda...vynimocne-ale naozaj len vynimocne...a mam ho asi rok...a nelutujem
cafte,to som zase ja:) no uz mam ten piercing druhy tyzden,a je to v pohode:) dokonca som tuhe jedlo jedla uz na druhy den:) aj ked to trosicku bolelo.... ma len teraz hneva,ze ked prezuvam,bucham si s tym do zubov a bojim sa,ze si znicim zuby:( a umely pierce nechcem,ten by som rozhryzla...ak ma niekto nejaku dobru radu,budem vdacna:)))