Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

miska

A punkcicarock, s tym skusenost nemam , ale v studiu tu vymenia dlhu cinku za normalnu( kratku) po dvoch tyzdnoch ak uz mas kompletne odpuchnuty jazyk...Ale ja som si ju vymenit nedala, mam ju uz dva roky od prepichu :) dobre sa s nou da hrat :D

miska

Ahoj mmimi252, v BA ti ho urcite spravia na obchodnej v studiu aidyl. Mne ho tam robili ked som mala 17 a kamaratke ked mala 16. Vyslo ma to na 1300,. Uzasna tetuska ( ak tam este pracuje) a samozrejme absolutne profesionalny pristup..odporucam, spravia ti to presne podla predstav, zatial vsetky kamaratky boli uplne spokojne s tymto studiom. A skryt sa to velmi neda, lebo ja som tak suslala ze mi na to prisli hned :) a dezinfekcia je nalepsia asi joxx, odporucia ti to aj v studiu, stoji okolo 50,- ? neviem presne, davala som si to robit pred dvoma rokmi, tak uz nepamatam :) ale je to lacne

mmimi252

ahojte, chcem si dat cez prazdniny piercing do jazyka,a potrebujem vedet kde mi ho v Ba urobia ked este nemam 18 (mam 16)a ake mozu byt koplikacie,kolko sa Vam to hojilo a tak..a nerada by som bola keby mi na to prisli rodicia..da sa to nejako skryt?pojdem na brigadu a budem tam od 6-ráno do 14-poobede a ak nebudem moc otvarat usta a rozpravat tak by si to nemali vsimnut ze? a kolko ma to asi vyjde aj s cistiacimi pripravkami (ake su najvhodnejsie?)vdaka za odpoved...:))

misulka=)

soyte=) no ja si idem dat piec tento týžden do jazyka najprv som sa velmi velmi bála prepichu ze to bude boliet a tak...ale ono sa to umrtvuje som sa dozvedela=D ved jak by to bolo keby nie pfuuu....ved len samotne popalenie jazyka moc boli nie to ete prepich takze ked uz vem ze to umrtvuju tak v poho a mmoc moc sa tesim=) to ostatné uz prezijem =P

kill

cela by som sa spytat ze ak si idem dat piercing tak na zaciatok musim mat len klasicku gulicku a potom neskor nieco ine?

kissonlips

bose...ja si cem dat piercing niekedy tento tyzden ale mama by ma poslala do zadku tak si cem dat potajomky.myslite ze maju sancu mi na to prist?kujem moc....

punkcicarock

mam otazku.. mozem na jazyk pouzivat namiesto JOXU aj Tantum Verde ci je to blbe?? poradte pls co najskor na punkcicarock@azet.sk dik paa

punkcicarock

cawte, za tri tyzdne si planujem piers do jazyka kupila som si uz aj tu barbellu ci jak sa to vola na prve prepichnutie vraj potom budem menej platit.. mal to tiez niekto z vas dopredu kupene?a kedy si ju mam vymenit za normalnu asi o tyzden o dva ?

tanya

ja som mala 3 roky pierc v jazyku a prestalo ma to bavit a suslala som zavadzalo mi to a nakoniec sa mi aj tak gulicka uvolnila a prehltla som ju este ze nie ten spic ... moj priatel sa nahneval a kedze zvazil ze je to nebezpecne tak chytil klieste a zlomil mi tu druhu cast .. a dobre urobil ... je to hovadina.. ale mala som 15 ked som si to davala a este ze ma to omrzelo !

bora

ahojte...monika-j,to s tým otlačeným miestom je normálne...to mi povedali aj v štúdiu, že to zo začiatku budem mať...ja mam piercing asi tak 3 týždne..už som s ním nemala žiadne problémy, po 2 týždňoch som si bola vymeniť náušnicu za tú s kratšou tyčkou ale posledné tri dni ma trochu bolí jazyk tak vzadu za piercingom, nie stále hlavne keď jem...mal to niekto tiež?..je to normálne, či s tým mám radšej niekam ísť?...a ozaj to s tou rakovinou je podľa mňa len nejaká riadna kravina, ktorú mu povedali len kvôli tomu aby ho vystrašili a vybral si ho...lekári veľmi za piercing nie sú a o rakovine z piercingu v jazyku som počula prvý krát...