Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

kikush

hej chcem si dat piercing do jazyka ale neviem ci je to bobry napad...mimochodom je moc velky rozdiel medzi tou kratkou a dlhou cinkou???pls...poradte

lauriw

no čaute lidi,ja mam piercing od pondelka a je to v pohode,ten prepich tieš bes problémov,bála som sa strašne he...ale žijem..dosť to bolelo aj včera aj dnes...obmedzujem jedlo a tak...no ale dnes ked som sa zobudila mala som hor eokolo toho taku kravú guľku..nevje njekto prečo to tam mám? hm??

mini deni

hojte, tak ja mam pierc v jazyku uz asik 5.den a je to uplne pohode....teda teraz uz je:D prepich vobec nebolel, mala som trochu strach ale ani som sa nespametala a bolo to hotovo.este v ten den to bolo uplne pohodicke, trochu palenia pri horom a dolnom prepichu.problemy nastali az v noci ked mi jazyk spuchol do dvojnasobneho rozmeru...druhy den som nie velmi dobre rozpravala, ale dalo sa to naucit.samozrejme len lad a voda... jedine co som dokazala zjest bol cheeseburger, neviem preco prave to:D to je jedno, jedla som ho 45 minut...a poviem vam stalo to za to:D

treti den uz ako tak usiel a vcera a dnes uz uplne dobre....viem ze by som nemala, ale hram sa s nim teda skoro neustale, je to strasna namotavka a kazdy by si to hned oblubil....neolutovala som , iked viem, ze raz si ho dole dam...chystam sa kupit tie plastove/bioplastove/UV gulicky setkych moznych farieb, som uz teraz do toho blazon, pritom este nemam ani kratku cinku..dokonca rozmyslam ze si ju necham, pocula som, ze to cloveku potom chyba ta dlha barbella, ze uz sa s tym neda tak super hrat...
no jednoducho, zatial som spokojna...aha a bola som v studiu na kapucinskej v Kambe, ale teraz sa stahuju na Dunajsku...pristup sice nebol nejaky uzasny, ujo asik nebol vo svojej kozi, ale neboli problemy...
to je asi vsetko no:P ludia maju voci tomu predsudky, ale poslednou dobou to ide celkom do mody...

ja som si myslela ze piercing v jazyku je pohodicka, ze to moze mat...dufam ze teraz nikoho neodradim, ale tie bolesti pri jedeni a rano ked vstanem zas nejsu uplne prehliadnutelne...

ale odislo to:):D:D caute

mirushka

no cem si dat piercing do jazyka.tak sa cem opytat ci to boli alebo to umrtvia...a kde v BA sa to robi alebo v PK tj1!prosim napiste mi na mirushka@azet.sk plosiiim

ganton

noo tak ja to mam druhý den a takmer žiadny opuch normálne rozprávam..akurát sa mi ťažko priviká na jedenie zatial ostávam pri polievkach a výžive.

asska1

Pierc v jazyku je asi nejnebespecnejsi zo vsech ... bo mozes tym stratit chut a blaaaa blaaaa a dokonca mozes dostat aj zapal mozgovych blan no je toho dost ... a preto ho mam aj ja :D ... a ohladom zubov /nici to zuby ale iba ked si narazas gulickou o ne a hras sa snim -preto su najlepsie plastove gulicky abo gulicky z bioplastu a vyhodou je ze teraz idu do mody farebne UV atd...takze ak pierc tak len s tymato gulickami je to najbezpecnejsie ohladom vasej zubnej skloviny .....dovi dopoooo

poklica

A môžem robiť aj také niečo, že si kúpim aj viac náušníc do jazyka a sama si to meniť? tak že podľa náladya tak :) Samozrejme až po nejakom čase, ale po akom? Vie mi niekto s tým poradiť?

trdielko=d

ahojte vsetci co si chcu dat piercing do jazyka=) no ja ho uz mam asi tak ..no necele dva týždne=) je to uplne super =) velmi som sa bala asi ako kazdy ale nic to neni .sice to vizera dost strasidelne a odpudzujuco je to fajn .prepich neboli oni to umrtvuju ..a komplikacie som nemala ziadne suslala som asi prve dve hodiny po prepichnuti kedy mi to napuchlo a zaroven aj odpuchlo cize oke moji rodkaci o tom vedia takze som nemusela nic schovavat ale nevsimli by si to =) ale samozrejme je to vsetko individualne niekto nesusle vobec niekto aj mesiac ...niekomu to nenapuchne a niekomu trva opuch kludne aj tyzden.ale necem strasit ..no ja som mohla jest uplne vsetko uz na druhy den= takze niet sa coho bat =) naozaj neboli to a ak je to v kvalitnom studiu tak super uplne hehe tak smelo to doho pa