Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

slawus

noo..uz to mam teda za sebou..nebolo to az takee strasne..ale ta spychika bola horsia:D..ked isiel na mna s tou ihlou:D mam to asi hodinku..ale stve ma ze mam tu cinku taku dlhuu a zavadzaa mi to zatial:)snad to prezijem..a rodicia to nezistia:)

candysweet

cawte...ja mam piercing v jazyku od pondelka..a poviem nic to nebolo..ani mi nenapuchol a ani som nesuslala, he...ale pri dolnom prepichu mi trosku hnisa..uz sa to stalo niekomu?? a mohol by mi poradit co s tym??pls odpoved ak to niekto mal...diik

milovana11

cawte, ja mam v jazyku uz 5 rokov a je to uplne v poho.sem tam do neho zahryznem a tiez nejake lepkave karamelky jest je sranda, ale v poho inac...a bolest minimalna, pupok ma bolel milion krat viac...odporucam, xalanom sa to lubi a ja som mala tiez xlapa s piercingom a nezabudnutelne...;)

xplodd

No ja som si dal piercing do jazyka vcera o 11.00h trosku som sa aj bal ale ked som tam prisiel strach opadol .. ludia nebojte sa vobec to neboli .. len dneska mam trosku spuchnuty jazyka trosku suslem ale to zevraj tak ma byt .. akurat mam jeden problem ze som velmi hladny a polievky ma velmi nezasitia :-D

slawus

tiez sa chystam si dat piercing do jazyka..teraz vo stvrtok 17..snad mi to vyjde:..trosku mam strach:)ale vecsina ludi mi vravelo ze to je len ta priprava tak blba na psychiku:)snad mi to rodicia nezbadaju ked snimi budem len poobede..a potom odchadzam prec:)drzte palce:)potom napisem ako vsettko je:)papa

galilea

ahoj ja mam piercingov 12 do jazyka som sa bala najviac ale nic to nieje nebolelo to vobec no na druhy den mi opuchol trosku jazyk suslala som ale hned to preslo a stym olizovanim hehe no treba si davat pozor hehe a samozrejme treba cistit poctivo ustnou vodou ,,,,

xplodd

no ja si idem dat piercing do jazyka v utorok 15.jula som uz rozhodnuty .. ale aj tak mam este tremu a strach ...:)

kikušqa

caute ludia....ja mam piercing v jazyku od pondelka a je to vazne super.strasne som sa bala ale vobec to neboolelo ....cakala som nieco horsie az na to ze prve dva dni som strasne suslala a mala som to mrte opuchnute ale teraz je to v pohode....ludia ak aj vy chcete tak sa nebojte a hlavne nevahajte..ja som sa na to odhodlavala astrasne dlho az doslo spontanne rozhodnutie a dala som si to urobit a nelutujem to...vazne to stoji zato

tinqa

aoyjte,.,.no ja mam piercing v jazyku druhy den,.,.,.celkom jeto v pohode,.,.,.prepich nebolel az na ten opuch ale da sa to zvladnut,.,.,jasne ze som o lade a vode,.,.rozpravat velmi sa neda ale da sa to zvladnut,.,.,a ti co si to chcu dat a boja sa vravim vam nebojte sa neboli to skoro vobec=))