Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

smajlík

ahojte...ja mám piersing už tri roky...prepich nebolel, bolel ma jazyk na druhý deň a také 3 dni som to mala opuchnuté...ale cmúľala som ľad a bolo v poho...a teraz ani neviem, že mám niečo v ústach...
...a zaseknúť sa to nemá ako...to sú dve rovné paličky, takže nie... :))

laco

ja mam pircing v jazyku asi den no neviem ci ho nemam šikmo horna gulicka je vzacie a dolne vpredsie ale mam to opuchnute.. nieje mozne ze sa to po odpuchnuti narovna? :((

černa

no tak dnes je to trochu horsie jazyk my trosku opuchol a aj trochu suslem ale inak pohodicka je to paradicka taze som radze to mam :D..dost haluz

černa

No ja som po pirse asi tak 3 hodky a zatial ma pysk neboli:D..ale som us jedol a trochu bolelo ale inac v pohode sa s tym hraje :D

tina

aojte...uz mesiac mam v jazyku pierc...tiez som sa najskor bala ci to nebude bolet a najviac som sa bala ze nebudem moct jest...ale v pohodicke som prezila :) asi tri-styri dni som to mala opuchnute a na druhy den som uz tlacila pizzosku tak supeer :)
moj chalan ma tiez a pri bozkavani je to fakt sranda :) odporucam :oP
aaaaaaaaaaaaa aby som nezabudla : jankaa17 - hmm,po 10 dnoch urcite ti na to nepridu,budes uz normalne rozpravat aj vsetko...moj tatko o tom nevjem doteraz a este v den ked som si to dala som strasne suslala a som sa s nim rozpravala a neprisiel mi na to :) tak pohodka :) po 10 dnoch som si menila cinku a uz nic som s tym nemala...tak ti na to nepridu pokial nebudes pri nich zyvat alebo jest a moc rozpravat:D

mia

aaahojte, tak ja to mam v puse tak rok a pol a pohodicka, prepich nebolel, jazyk mi neopuchol a niekto tu hovoril ze mu to hnisalo, no mne tiez a davala som si na to betadine alebo skus normalne alkohol, vodku a tak, ono to potom prejde pomalicky same; inak v puse to vobec necitit, jj, sem tam si do toho kusnem, a lepia sa na to lizatka, inak celkom sranda, aspon sa je s cim hrat...:)))

kajaa

ja som akurat po pierce v jazyku...tazko sa mi rozprava a detske vyzive jem len len..a pit je tiez horror.to je asi tym ze som citliva na prepichy v pere to bolo to iste puchlo 2 mesiace..ale je to urcitym sposobom pohodlne nevadi to v ustach..

jankaa17

ahoj ..chcela by som si dat pierc do jazyka ale tak aby o tom moji rodicia nevedeli ..teraz vo stvrtok odchadzaju prec na 10 dni a ja budem sama doma a hned by som si chcela ist dat pierc myslite ze sa mi to do 10 dni zahoji tak aby nic nezistili? nechcem aby o tom vedeli...

sweetdream17

awoykys,,,yooy ay ya cem piersing,,ale kazdy ma tak strasi ze to strasne boli,,wray odpadnem ked mi to prepichnu,,,ze budem mat tyzden opuchnuty yazyk,,,ya nwm,,,,uz mi z tych reci preskakuye,,,:(