Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

sexyplaygirl.klaudikuska

Ahojte, všetkých vás zdravím.. :))
Nemate sa coho bat ja som si citala vase komenty vcera co ste tu pisali a dnes by ma vobec nenapadlo ze pridem domov s piercingom :D he no bol to zakrok ktory trval nie velmi dlho bolo to skoro bezbolestne, hlavne sa treba uvolnit a nemysliet na to.. bola som v studiu v Z.Bystrici ta baba tam bola uplne prijemna a vobec som sa nebala uplne super atmoska :)) fakt odporucujem.. a co ste sa pytali tak nesmiete MLIECNE VYROBKY!! :)) papa a keby ste chceli vediet nieco viac tak kludne emi mozte napisat na moj nick na pokeci secyplaygirl :D tak sa majte teda.. a nebojte sa:D naozaj to nic nie je:D :))

brona7777

mam piercing w jazyku...... a chcem sa opytat, ak si ho dam nahodou dole niekedy tak mi dierka vzrastie uplne pekne?

tinush

Ahoj, ja mam piercing v jazyku uz pol roka aj nieco. Prepichovanie neboli vobec, len potom asi 2 dni boli a opucha jazyk. Treba si aspon spociatku pravidelne po jedle vyplachovat usta ustnou vodou.
No samo o sebe to nebezpecne nieje. Ide o to, kde si to das robit. Ja som dala v salone DRAGON a ziadne komplikacie ani nic sa nestalo. Taktiez budes zo zaciatku sa s tym hrat, moze sa stat, ze si ho povolis. Obcas skontroluj a dotiahni aby si neprehlta. A hlavne si s tym nebi o zuby alebo ho co najskor vymen za plastovy (ja mam stale z chir. ocele no snazim sa nedotykat zubov).
Dalej, ked ti prepychnu jazyk na mesiac ti daju dlhsiu tycku, vtedy je bozkavanie trocha blbsie. Po mesiaci a aj menej ked ti daju mensiu (ja mam 14mm)je to v pohode, pri bozkavani ho takmer nevnimam. Blbsie to je ked ma aj chalan piercing, lebo sa zachytavaju obcas.
Ja ho momentalne uz vobec nevnimam, ked si ho obcas vyberiem aby som ho namocila do ustnej vody tak mi v ustach nieco chyba :D

babikaaaa

ahojte..neska som si dala piercing..a sa chcem opytat či ovocie zeleninu môzem..taky melon alebo kukuricu?..paradajku??:D.....

mishelik16

no uz to mam aj ja za sebov včera som si ho dala a uplne v poho len mi trochu opuchol ale aj hovorit mozem normalne a neboli ma len pri jedeni ale jem uplne normalne nie len tekutu stravu lebo ten co mi ho robil mi povedal ze nemam jest ziadne jogurty , mlieko ,syry ... proste nic mliecne

janka=)

chcem sa spytat ked mam pirsing pod perou v brade a chcem si dat do jazyka ci sa mi to nebude do seba splietat hmmm,,,

miska

Laco, pokial mas piercing viac vzadu ako je to obvikle tak sa ti to uz nenarovna urcite..lebo ja ho tak mam uz vyse dvoch rokov a tiez mam dolnu gulku cinky viac vpredu ako hornu. Je to tym ze dole mas uzdicku ktora sa prepichnut nesmie. ak si klient zvoli ze chce prepich viac ku spicke jazyka tak tento problem nehrozi a ma to zarovno, ale u teba uz je neskoro :) Ale nic to nie je nemalo by to prekazat.

domuliiik

Mno ja mam pirsing v jazyku je to v pohode.. Ale az na to ze ked som mala xalana tak som si ho musela dat dole bo mu to vadilo ked sme sa "olizovali" (Bo som mu stim vzdy poskrabala jazyk) potom som si ho dalala zase ale zacalo mi to hnisat trocha to bolelo ale preslo.. Ale ja som si ho dala aj tak dole a od vtedy ho uz niak nemusim.. Teraz som si dala pising na nostek!! Asi taky aky ma Dominika Mirgova..

pierciiiing

linduska, prosim ta ak mozes, ozvi sa mi na icq 437 206 313, chcela by som vediet blizsie o tych dvoch piercoch (jeden uz mam) diky moooc ;)