CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
Ajojte...:)Jooj chcela by som si dat pearcing do jazyka.. Lenže mám tak trochu obawy... Už jeden pearcing mám v obočí,ale to vôbec nebolelo...Preto neviem ake nasledky budu po tomto zakroku..No nic ja to skusim... Som zo ZV...a pojdem do BLACK DRAGONU kde som bola aj minule..Noo IDEM DO TOHO!!!..
no tak ja som bola dneska si to dat boli ma to ked rozpravam ..neviem ci je normalne ked to hned po zavedeni boli ani nechcem vediet co bude nasledujuce dni asi bude dost velka bolest..je normalne ze tak boli teraz?
ahojte ľudkovia ja som si dala piercing do jazyka v pondelok takze ho mam tri dni ako mna prepich vobec nebolel vobec mi jazyk neopuchol šušľala som vazne ze len kuščíík skoro vobec a jedla som normalne...ale jasne vsetko z toho je u kazdeho individualne...ale kto sa neboji a ma odvahu da sa na to stoji to zato..a mam pocit z ak my to teraz vyberu tak by mi to chybalo...takze ja este necele dve tyzdne pockam a idem vymenit za kratsiu cinku a gulicky z bioplastu heh...jasna vec...drzim palce tym co si to scu dat len este nenasli odvahu:)ak chcete nejake blizsie info piste na nick LuLu_SnW na pokeci...alebo icq cislo 409 892 619 :)
No hej ta co =D Wobec piercing do jazyka neboli....Jazyk trocha napuchne ale cmulajte lad...a pite studenu wodu a bude to ok.....ale 3 dni aj tak jest nebudete =D haha
OK. A nebojite sa karcinomu jazyka?
ahojte... ja som si dala piercing vcera,samotny zakrok nebolel, bol to skor tlak, ako bolest,bolest nastala az vecer, a po dni, sa to da... chcem sa spytat, kedy asik tak sa naucim normaaalne jest... a vlastne ked mi to odpuchne a nebude ma to boliet, vtedy to bude uz OK?... pls, napiste mi na email... swety07@azet.sk
prosim vas dal by sa mi spravit piercing ked mam dost kratky jazyk ?a neviem ho tak poriadne vysunut?hm?