CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ak nemas 18, pierc ti nespravia. musis ist v doprovode s rodicom v takom pripade..
ak si chces dat pierc, tak budes musiet najprv mat ten,ktory ti daju v studiu,ked sa ti uplne zahoji az vtedy si budes moct dat hocijaky. a potoma j sama zistis aky ti treba.
Ahojte,mam otazocku,alebo skor par otazociek,planujem si dat do jazyka,ale chcem si kupit pierc dopredu,aky ma mat priemer 1,2 alebo 1,6mm alebo je to jedno a kedze sa to meni potom za kratsi tak si musim kupit dva co?diky :)
ludiaaaa ked mam 14 a spravi mi ho a ak dostanem nejaky sok alebo nieco , budu z toho problemy?
a je pravda ze z piercingu v jazyku moze vzniknut rakkovina?stara mama ma tym vkuse strasi:D
Ludia prosim vas spravili by mi piercing ked mam 14??? matka mi to nechce dovolit,ale kedze s nou budem travit denne hodinku dve tri tak by som to mala zvladnut pred nou zamaskovat,nie?:) chcela by som si ho dat v slovenskych darmotach alebo vo velkom krtisi :)mate nejake skusenosti?
ja mam pierc. v jazyku asi pol roka, rodicia si zatial nic nevsimli. ale ked s nimi roozpravam vzdy musim slabsie artikulovat pretoze pierc vidno pri normalnom rozpravani a este ked je tej striebornej farby... prepich ma vobec nebolel ale bolelo ma potom ako opuchol a nedalo sa jest poriadne. to uz by som zazit nechcela.. a teraz po case premyslam naco ho tam vobec mam.. NA NIC. vobec na nic to nieje dobre.. ani pri orale to nejako moc nepomaha ani pri bozkavani..jedine co sa s tym da robit je kazit si s tym zuby.. ked som nervozna alebo co tak si do neho kusem.. a sklovina s anici a nici.. blbost podla mna
:D tak pozri doma by ti na to nemali prist:D...j to mam 4 den, a nikto si nic nevsimol, trochu suslem ale to kamuflujem tym, ze sa snazim nerozprayvvat slova so S a tak:D...je to celkom haluz:D az na to ze ma to boli,ked moc rozpravam,aa o tom bozkavani,,hh no tak kazdy ma na to iny nazor,jedny sa nee ze zasekli,im sa nejak te barelly spriecili:D ale to sa v pohode dalo bez pomoci vybrat,len sa nejak od seba odtrhli:D a druhy parik co to ma,nemaju problemy:D ked sa bozkaavaju sa im smejeemee ze az iskry lietaju:D:D...takze tak:).. a zo stravou:D..jem setko,okrem mliecnych vyrobkou-ako mi piercer zakazal:D...
piercing do jazyka strasne moc chcem. rodicia to síce nechcu dovolit a kazdy, komu som povedala, ze ho cem ma od toho odhovaral. ja si ale nemozem pomoct mne sa to strasne paci ..viem co to so sebou obnasa ale aj napriek tou by som to chcela. inak pri tomto sa mi vyplatilo "nikdy nehovor nikdy" . .keby ste sa ma pred rokom opytali ci cem piercing. .odpoved by znela -nikdy- teraz aj hned =D .. inak k tej druhej otazke .. neviem ci sa to moze zaseknut, ale kamos mi vravel ze ked sa lizal s babou, kera mala piercing. ze si o to nejak zatrhol jazyk .. sikovny to clovek