CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
lulink4.....aha a nevies kedy to zmizne?...lebo to mam nejako dlho a vobec sa mi to nelubi a mam taky jazyk jak keby sa supal je to v poriadku?
Ahojte,tak uz ho mam,boli ma to teda dost,nemozem rozpravat ani jest,strasne,ale mam uzasneho priatela ktory mi rodi ladovu drt a to je super,pomaha na opuch aj bolest a je to mnamka :) dufam ze to co najskor prejde,este aj ta velka tycka,ledva zavriem usta :D
julca...ahojíííq then biely povlak na jazyku co mas tho je normalnaa veec aj ja som mala...tho pretho lebo mas vela sliin a jazyk si vytvara thakuu nefeem jak tho nazvat proste ochrannu vrstvuuu:)niic sa nedejeeee
chcem sa opytat mozem si sama vymenit cinku za kratsiu uz mam pierc druhy tyzden ten dlhy som tam asi aj mala zbytocne mi to dajak nenapuchlo..a ten pierc treba pred vymenenim nejako vycistit?cim najlepsie?
ahoj chcela by som sa opytat ze mam piercing v jazyku us asi 4.den a mam nejaky biely jazyk co to moze byt som alergicka?
lolly na prvy prepich by ti mal dat piercer cinku a to je nejaka 2,0 lebo tam tio jazyk napuchne a potom odpuchne a normalne su odporucane potom 1,4 alebo 1,6 zalezi od hrubky jazyka aby sa ta cinka malinko hybala a aby velmi guličky netlacili na jazyk...aa DIDSA to s tym ci ti spravia pierc ked nemas 18 spravia ale zalezi od piercera ja mam 16 a bola som tam len s kamaratkou este mladsou ako som ja a spravil bez problemou vazne zalezi to len od neho ale on rata s tym ze preberas zodpovednost ty za samu seba...a ty musis vediet ci si dostatocne zodpovedna konat za seba a ze aj ekd ti rodicia na to pridu ze sa bdues vedela obhajit ja mam pierc v jazyku skoro dvy tyzdne nic moc neje to velmi vela ale mna ani prepichnutie a ani potom nic nebolelo VOBEC ja som kus divna asi:D...ale to nevadi aaa jedla som uplne vsetko uplneee...a rodicia to nevedia a ani nebudu lebo by ma asi obesili:D...tak držíím palčeky:)
a aku dlhu cinku potrebujem na prvy prepich?
ked vam prepichuju jazyk tak to niecim umrtvia ?
ahoj kto ma pircing v jazyku ? boli prepichovanie ozvite sa mi moj nick rebi72 dakujem