Piercing v jazyku

ketrina

no...sak praaave že toto....už ani tak neboli..ani cinka nevadi..ale bud som cudna alebo debil...ale neviem sa s tym hrat...ako....to obracate vpuse?...už ceeeeeem aj jaaaa....

mončika

chico... fu myslim ze ked sa vies uvolnit nebolii:D
ale tiez si uvedomujem ze prepich bol najmenej,tie dni potom...strasne ani najest ani rozpravat ani spat...ale je to zver a chcem sa hrat uz s nim :D

bebinka15

nno,neviem ako vam..ale mne sa to rata..repichovanie vobec nebolelo a ani pocas nosenia velkej cinky cim strasne =DD ale sranda bola ucit sa s tym jest =DD

ketrina

no ludia nevieeem nevieem....ale som si to uuplne inak predstavovala....mam pierc v jazyku už 4 dni...bolest presla ece lem vcera a po dvoch dnoch som pasala secko...ako potravu:D....MAM LEM JEDEN PROBLEM :(....neviem sa s tym hrat...robit take tie salky...otacat a brat to medzi pery a take a ked to cem skusit boliiiii:(

chico

Jaj tu este citam prispevok od MOnicky ze ju to bolelo....tak to si jedna z mala :) U mna to bolo ako ihlou do masla :) este som sa pozerala ako mi tam tu ihlu nechal vpichnutu kym si vytahoval piercing z alkoholu. Ale videla som tiez prepichovanie u kamosa ta tomu dokonca tiekla krv z jazyka a nie a nie to prepichnut, az na treti krat ihla presla jazykom. Neviem cim to je...asi tym ze on sa pomaly pos...al na tej stolicke a ja som bola v klude, haha.

chico

Ja mam piercing v jazyku uz peknych par rokov a este sa mi nestalo ze by sa mi zasekol s inym piercingom pri olizovani :) je to super vecicka ked si na nu zvyknes, mozem len odporucit. Poznam ludi ktori si ho po roku vytiahli lebo im to vraj nicilo zuby a sklovinu ale ked si ho nebudes neustale trieskat o zuby a hrat sa s nim tak to moze byt bez nasledkov tak ako u mna. Je to trochu otravne kym sa ti to zahoji, pamatam si to uz letmo ale viem ze som nemohla jest ani jogurty tak ma to prvy tyzden bolelo. Jazyk som mala napuchnuty cez celu tycinku! Potom to pomaly splaslo a mohla som aj jest ajked sa mi stavalo ze som sa pozabudla a zahryzla som si do tycinky a potiahla jazykom, ble. Teraz sa mi to uz nestava pretoze som sa s tym naucila inak jest a inak premielat potravu v ustach ale to vsetko je automaticke, to pojde samo.
Takze mozem len odporucat. Drzim palce.

mončika

no mam pierc uz asi 5hodin a bolelo :D
aj teraz boli fu a ta velka tycka ani usta nezavrem poriadne:D je to zverinka nelutujem to ale prave sa snazim napapat a nejak sa neda:D opuch este nemam ale nezvyk:D

tomeccek

No ja mam piercing uz 3 den a powem vam ze zatial mi to nehnisa ani nic no ta dufam ze mi to aj vidrzi...Prepichnutie skoro vobec nebolelo ..dalo sa to prezit...

iwettt

cawte ja mam pirc.uz asi tyzden aj pol a jazyk ma pri prepychnuti bolel no potom uz nie mala som ho opuchnuty suslala som nedalo sa mi wyprawat ani jest asi prwych 5 dni.,.,teraz je to uz w poriadku.,.,a to bozkawanie,.,chalani wrawia ze to je pecka:-)podla mna je to strasne fajne:-)ak by ste sa chceli nieco spitat piste na mail mrs_punkie@azet.sk