Piercing v jazyku

kiss_me_

aj ja mam a je to dobra vecicka bozkavala som sa aj s chalanom co mal ale nezasekne sa to ! heheh je to dobra vec

domiq

LUDIA CHCELA BY SOM SA OPYTAT.. PIERC MAM V JAZYKU UZ OD JANUARA... NO ALE V DECEMBRI SOM OBJEDNANA NA ZAKROK VYBERANIA KRCNYCH MANDLI.. JE TU NIEKTO TAKY KTO MA S TYMTO SKUSENOSTI, ZE TO MAL TEZ V TAKEJTO SITUACII.. ZE ZA AKU DLHU DOBU MI TA DIERKA ZARASIE..PRIPADNE SA STIAHNE.. FAKT NEWJEM AKO TO MAM SPRAVIT... AK BY MI MOHZOL KTOSI PORADIT, BOLA BY SOM FAKT MOOOOC VDACNA.. DAKUJEM... roxi666@azet.sk

pipi...nqa

ja mám piers. jazyku už asi rok dala som si ho prepichnut ked som mala 15 uplna pohodicka tajila som to pred fotrovcami asik 4mesiace mamca v pohode a oco sa to chudak dozvedel az o pol roka a je im to jedno ja to nelutujem prepich ma nebolel ani potom ma nic nebolelo jedla som tak divne ale jedla:D:d Ale suslat som suslala ale je to jedno takze fajn nelutujem teraz sa chystam dat si prepichnut pupok som zvedava ake to bude...

domcaaaa

ahojte som objednana na sobotu o tyzde na pierc do jazyku a jedine coho mam obavy ze dojdem domov po 4hodinach po prepichnuti a mama mi nato dojde..budem moc suslat??prosim napiste...dakujem

smile0915

ahojte lidicky :)...tak aj ja mam piers v jazycku uz 7 mesiacov a som fakt ze spokojna a aj moj priatel ;)hehe....po prepixu ma to vobec nebolelo a ani samotny prepich ale na druhy den prislo peklo,nevedela som ani prehltat sliny,ani jest no proste nic!dokonca som ledva rozpravala!...a ti co sa boja rodicov koli piersu,tak ja som ten svoj pred mojimi rodicmi tajila 2 mesiace a nic si nevsimli dokym som im to neukazala sama :)ehhe...prajem vela stastia :)

zabkaBaculata

piercin som mala.. prepichnutie ok potom opuch bolo fajn len casom...popraskana sklovina na zuboch aj jeden zlomeny zub...takze uz nikdy viac!

crackhead-ka

ahoj te ja mam industrial uz 2tyzdne a nelutujem teda aspon zatial nie:)ludom kt.si ho chcu dat zelam pevne nervy a aby si zobrali niekoho so sebou ako ja kt.ich psychicky povzbudi:)vrchna diera bolela ako svina kedze mi manik prepichoval chrupavku ale spodna bola v pohodke:)takze zelam pevne nervy a nebojte sa ked som to zvladla ja:D

moncullkaaa

ahoojteee ulala ja mam piercing jazyku uz asik 4 mesiace je to bombovee neluutujem ze som si to dalaaa prve tri dnii boli tazke al eprezilaa som a teraaz sa stym paradnee hraaa jednooduuchoo ja svooj piercing miluujeem heheh :Ddajtee si istoo nebojtee sa je too peckaaaa :Da vobeec to neboliii vobece iba prve dni je opuch neprijemny ale tooo prejdee hehe :Da noste skor tie nekovoveee piercingy neroztiahne s avam az tak dierkaaa

lolka

ja ho uz mam vyse roka ,ked som to bola dat prepichnut pohodka nic som necitila na druhy den trosicku napuchlo ale dalo sa najhorsie je jest paradajky heheh ked sa mi omotalo okolo nausnice no to bola sranda a suslala som ,si srandu zo mna robili teraz uz nic zabavam sa snou v puse :))a sranda je ked mate tvrdy cukrik z dakou naplnou dnu a cmulate ho potom sa vam drzi na nausnici vyplazite jazyk a cukrik nevypadne lebo ja nacapeny na nausnici hehehe