CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
-odkaz odstránený-
Cavte, no ja mam piercing v jazyku uz 2 roky a nikdy som s nim nemala problem. Samozrejme ze ak si ho vyberete na dlhsie ta sa ta dierka zatvori.. ale aj ked som si ho cistila a tak som sa snazila do 2 hodin si ho dat naspat:) ale je to sranda..
a ked ho ma aj chalan je to len zabava..neni sa coho bat:)
LUDIA CHCELA BY SOM SA OPYTAT.. PIERC MAM V JAZYKU UZ OD JANUARA... NO ALE V DECEMBRI SOM OBJEDNANA NA ZAKROK VYBERANIA KRCNYCH MANDLI.. JE TU NIEKTO TAKY KTO MA S TYMTO SKUSENOSTI, ZE TO MAL TEZ V TAKEJTO SITUACII.. ZE ZA AKU DLHU DOBU MI TA DIERKA ZARASIE..PRIPADNE SA STIAHNE.. FAKT NEWJEM AKO TO MAM SPRAVIT... AK BY MI MOHZOL KTOSI PORADIT, BOLA BY SOM FAKT MOOOOC VDACNA.. DAKUJEM... roxi666@azet.sk
Ahojte...Prosím potrebujem pomôcť.Piercing v jazyku mám mesiac.Najprv som mala dlhšiu tyčku a po 2och týždnoch som bola meniť za kratšiu.Vôbec to nebolelo,keď mi to prepichovala.Nemala som ani opuchnutý jazyk.Šušlala som len prvý deň.Horšie to bolo s jedením.Kým som si navykla stým jesť tak to trochu trvalo.Takže všetko je v pohode,až nato,že odkedy ho mám mám horúčky a zapálené mandle.Už to prestáva...len mi trochu HNISA jazyk...ma niekto podobný problém???ozvite sa prosím na email.Tu odkazy nečítam...Ďakujem
ja som si dávala pierc do jazyka...včera...a zatial v pohode:) určite neradím dávať si ho sám..pretože tá bolesť aj všetko okolo toho..môžete stratiť chuťové bunky...no a myslím že aj odobrník vám to lepšie spraví...ja som tiež rozmýšlala ze si to spravím sama..ale kamarátka si to dala tiež sama..a nned som si to rozmyslela..zatial to mám opuchnuté..ale ved to je normálne...trosku ma to bolí,šušlem ale dolu si to nedám:) mám peirc aj nad hornou perou,myslím že zuby sa mi z oho nepokazia aj ked zubári majú iný názor..:)Tak prajem vela štastia kto si ide dať pierc..je to úžasná vec si myslím...:)a už rozmýšlam,kde si dám tretí :)
joj ja som si piercing z jazyka musela po 12tych dnoch dat prec,lebo som mala stale trochu opuchnuty jazyk a som este suslala trochu,aj ked ma od zaciatku jazyk vobec nebolel,ani zapalene som to nemala, ale asi mi to nechcelo prijat,aj ked v nose alebo pupku som ziaden problem nemala..tak mi to dali pre istotu prec:(( a hned mi jazyk aj odpuchol..povedal mi ze ked sa mi uplne zahoji,mozem skusit zas,ale myslim ze ked to raz nezoberie,tak ani 2x to nevyjde..tak som aspon vyskusala a dalo sa celkom