Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

zubky

no pockajte az vam popraska sklovina polamu sa zuby budu nachylne na kazy ach jaj zubary z vas budu mat nesmiernu radost ja uz piercing nikdy do jazyka ....frajerina co za to nestoji...

klara123

Ja som si ho dala robit dnes...dost ma to boli,mam ho opuchnuty neskutocne...ale nejako musim vydrzat....inak ma to nebolelo pri prepichovani...len teraz to uz je horsie...ale sla by som do toho znova =)))

jajja

idem si dat piercing do jazyka si 19 decembra neviem preco ael strasne sa bojim prepychnutia .. vobec nie tych dni potom nho.)

tinka994

ja mam piercing v jazyku 45min a trochu ma to boli ale je to riadne vpohodke ked to prepichovala tak somto citila ale nebolele to a bola to rychlovka.som rada ze som saodhodlala lebo to zatial nelutujem a ak sa rozhodnete dat si to tak byste nemali minimalne 2tyzdne jestť mliecne vyrobky a syry...nebojte sa a rodicia vamto nezistia mama bola somnou a povedala ze keby nevedela ze to mam tak by si to ani nevsimla.tak hura do toho:D:D:D:D:D:D:D

haidykaa

piersing do pupku stoji 700 aspon u nas v RV :-) a cela by som sa spytat nieco do toho piersingu do jazyka? boli ked prepichuju ? .. piste mi na mail pls ..

fajciar

richi-xxx
Ahoj, vela chalanov vratane mna ho ma, ja by som si ho urcite dal znova, je to super vec, ak sa nudis, mas sa aspon s cim hrat, uvidis, neobanujes, ja osobne som enmal ziaden problem, co sa tyka piercingu :o-o)) taze nevahaj a davaj si ho :-) Tiez som tuhy fajciar, len som mierne obmedzil cigosky, vraj ideal je ak nefajcis a nebozkavas sa s nim ak je cerstvy, no hriech nevyskusat to, hned sa testovalo :-)

festersvk1

Ahojte.. :) Prosim vas.. Rozhodujem sa o piercingu do jazyka.. VSetci kamarati co ho maju s nim nemali ziadne problemy.. Ale ked ja som taky stastko ze sa mi vzdy vsetko posere a bojim sa ci sa mi s tym nieco nestane.. Prosim piste mi na email BoySNB@azet.sk Dakujem moc..

richi-xxx

Cawtee, co si myslite o piersingu v jazyku u chalana ??? ja sa chystam si zajtra dat do jazyka,bude sa to lubit frajerke?

jazyyycek

ludiaa cawte!!tu je malinka rada...ten kto si chce dat piercing do jazyka naozaj sa nema coho bat!!!...prepich jazyk neboli vobec!!!a uz vobec nie vtedy ked si nan vypytate umrtvujuci sprej aj ked podla mna je to zbytocne lebo to je to iste ale pre pocit bezpecia.. no nie?...ked tento text pisem tak mam piercing v jazyku 2tyzdne a som naozaj ze velmi velmi velmi spokojna a moj pritel tiez!!!!:P...hehe...ako som uz spominala prepichnutie jazyka vobec neboli,jazyk vas neboli ani v ten den...ale na druhy matepocit ako keby ...to sa ani vysvetlit neda,proste boli vas vsetko hlava,hlavne JAZYK,cela papulka,niektorych dokonca aj dhrdlo boli!...neviete jest,pit,rozpravat atd...ja som na stastie pit aj rozpravat vedela...na treti den som zacala trosku suslat ale to preslo...napuchnuty som mala jazyk 1tyzden aj 2dni a bolelo to tiez tak niako ... naozaj kludneee len smelo do toho aj ja som sa tak isto ale tak isto bala prpeichnutia a dokonca som bola prekvapena ze som to ani nezacitila ... mno mozno zacitila ale neboli to ... takze ten kto si ho chce dat smelo do toho...aaa este rada ked si to date tak pite vela studenej vody!!to vam sice mozno aj povedia ale pite pite pite...a pozor na hrdlo...!!...teraz taky kratucky pribeh: Ja som sa pytala rodicov teda nie rodicov ale maminy otec by ma zabil uz len ked spomeniem piercing:D no spytala som sa maminy ci mozem mat piercing a povedala za kazdym NIE NIE NIE NIE NIE NIE.........a dala som si ho...a nezbadali dokonca ani pri tom ako som suslala a tazko rozpravala,raz im to ukazem ale teraz urcite nie!:) takze aj ten co si ho chce dat tajne nech si kludne da je to hracka skryvat:)...ja mam piercing aj v pere ten uz mam rok aj 5 mesiacov ani ten mi nedovolili a som si ho dala tajne ale na ten mi nic nepovedali lebo sa im to lubilo aj ked otec vyvadzal ze si to mam vybrat!!:((...ale potom si nan zvikol a bolo f pohode ... takzeee ludia ked som to zvladla ja a aj iny......vy to zvladnete TIEZ!!:) keby chcete niake infosky tak mi napiste na Domc-a-a-a@azet.sk,papa