Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

kittys

aojteeeee vsetci ccela bi som sa poradit ze ked si davas piers do jazyka a zle ti travy thak nemozu ti vypadnut vlasy abo daco take?? strasne sa toho bojim prosim piste odpoede cakam

anushka

Chcela by som sa spitat ze keby som si dala piercing do jazyka tak by som mohla ten den co by som ho mala fajcit??

cmuqis

chcela bi som sa spitat ze ked si prepichujes jazyk ci to boli a jak dlho prepichuje sa to?? a este jedna otazka kolko to vlastne stoji ..........ja si chcem dat 19 abo 20 .12 2008 stlastne sa nam tesim cakam odpoved=DD

tinka994

a ludkovia ak ma niekto uz piercing ja som si dala v nedelu aje stvrtok a hnisa mi to trochu hnisalo to niekomu napiste mi na mail plosiiiim lebo neviemco mam robit a stale to cistim ale ani mato neboli ani nic aj jest sa mi da.......ak s tym mate skusenost tak napiste..............PLOSIIIIIIIIIIIM

ja_ona

jajja......ahoj aj aj si idem dat pirsing 19.12 a neskutocne sa nan tesim....ale kupila som si umelu činku bo nemozem mat kov v ustach.Ides si dat prepichnut do studia?

moncurik

no tak ja mám piercing v jazyku piaty deň,a šetko v pohode, ani mi velmi neopuchol a jesť som mohla už na druhý deň,a už som si naň aj zvykla, je to riadne...čiže ak si ho chceš dať tak daj aj keď ti to rodičia zakazujú, aj ja som to tak spravila a už sa s tým aj trocha zmierili :D...a ani to velmi nebolelo ani prepich, len prvý deň trochu ale inak som rada že ho mám :)))