CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
awojki...mam piercing v jazyku uz dva mesiace...vobec to nebolelo len som mala asi tyzden opuchnuty jazyk..:o)lenze teras sa mi ako keby zmensila dierka alebo ja neviem a nejde s nim pohnut ani ho vybrat pretoze to boly neviete co to moze byt?poradte mi proim ci ho mam vybrat alebo sa to upravy?(cistim si to kazdy den):)) dakujem
piercing v jazyku je pri bozkavani strasna sprostost.. si predstavte.. je vam lepsie ked sa bozkavate s babou co ma normalny jazyk, alebo so zelezom??????
Ahojky no takže ked som čitala toto forum tak som sa rozhodla že si ho dam...to bolo minulý tyždeň...A už ho aj mám dávala som si ho včera a jazyk mám riadne opuchnutý ale samotné prepichnutie absolutne nebolelo..takže hura do toho...ak chcete vedieť viac napište mi na nick...poviem vám všetko
janna: je to normalka aj ked sa bozkavas s druhou polovickou....a uz zdravy rozum a dobre domyslenie by ti malo povedat ze sa to neda nevies ako???ved je to obycajna tycka a nakonci je gulka...nechapem