Piercing v jazyku

aojte

janka: ja si mislim ze preto sa neda uz vybrat bo ti zarastol aj s tycinkou abo newm mno trba ist do studia a sa poraditi=DD

janka

awojki...mam piercing v jazyku uz dva mesiace...vobec to nebolelo len som mala asi tyzden opuchnuty jazyk..:o)lenze teras sa mi ako keby zmensila dierka alebo ja neviem a nejde s nim pohnut ani ho vybrat pretoze to boly neviete co to moze byt?poradte mi proim ci ho mam vybrat alebo sa to upravy?(cistim si to kazdy den):)) dakujem

soa

cauko ja mám piercing v jazyku asi 4 roky :D zatiaľ som žiaden problém nemala vôbec to nebolí :D samotný prepich ani necítiť len asi 4 dni máte jazyk opuchnutý čo je úplne v norme treba v tedy len jesť kašičky :DD som s ním nadmieru spokojná a zanič na svete by som ho vonku nedala :D

zuzanockaaa

ahojte :) ja by som si chcela dat pierc do jazyka .. aale rodicia mi to nechcu vobec dovolit .. aa neviem ako ich presvedcit :D:/ ,, boli ti ?? ci ako ci co ?? .. kolko budem na kasickach ??..

stanley1

piercing v jazyku je pri bozkavani strasna sprostost.. si predstavte.. je vam lepsie ked sa bozkavate s babou co ma normalny jazyk, alebo so zelezom??????

meryjen

Ja mám peararcing v jazyku už 5 mesiacov a nikto to nevie(doma) a je to super, dobre sa s tým bozkáva mne a priateľ sa tiež nesťažuje, prepichnutie nebolelo ale ten prvý týždeň si pri jedení vytrpíte, no a zuby sú zatial OK

didika

Ahojky no takže ked som čitala toto forum tak som sa rozhodla že si ho dam...to bolo minulý tyždeň...A už ho aj mám dávala som si ho včera a jazyk mám riadne opuchnutý ale samotné prepichnutie absolutne nebolelo..takže hura do toho...ak chcete vedieť viac napište mi na nick...poviem vám všetko

ble

janna: je to normalka aj ked sa bozkavas s druhou polovickou....a uz zdravy rozum a dobre domyslenie by ti malo povedat ze sa to neda nevies ako???ved je to obycajna tycka a nakonci je gulka...nechapem