CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ahoj ja ma piercing v jazyku skoro 3 mesiace...a je to uplne v pohode no mali ste ma vidiet ako som sla do toho studia hehe najprv som sa hanbila ale potom normalka uz ..vobec to nebolelo lebo som si usta vydenzifikovala s ustnou vodou a ta ma stipala takze som tu bolest vobec necitila naopak smiala som sa ako pojasena hehe celo to trvalo asi 1 minutu a konec ..potom som sa uz iba radovala heh...mam jednu radu pre vas ked pridete domou tak hned jecte nieco zamrznute nanuk alebo nieco podobne ..ale musite toho ziest trochu viacej tak vam jazyk menej opuchne a aj skor ja som tak urobila a o 3 dni som mala odpuchnuty a jedla som vsetko co mi prislo pod ruku ...a etse nieco dolezte po kazdom jedla si musite usta vyplachnut s ustnou vodou trva to asik tak 2 tyzdne mne to osobne slo na nervy ale zvykal som si .... pred mamou somk to netajila hrala som sa s nim a ona si to nevsimla ale prisiel den ked si to vsimla ..ta co uz stalo sa heh bola inforovana o tom ze si to chcem dat a vobec na mna nezjapala-je radsej povedat alebo nazancit rodicom ze si daco take chcete dat potom to zoberu v pohode ked uz to budete mat aspon moji to tak zobrali .totiz ona si uz zvykal na moje vystrelky.... piercing bol moj zivotny sen a teraz mam este jeden chcem si dat Tetovacku na krk ...takze sa nebojte vobec toho ..ked si to raz chcete dat tak si to dajte a stojte za tym ako ja =)
a este som zabudla dodat...da sa to v pohode skryvat, len pozor aby ste sa s tym nezacali hrat pred rodicmi abo tak..a zivajte s rukou na ustach....mne na to sice prisli hned, pretoze som strasne suslala od toho opuchu ale da sa to schovat ;)....ale suslala som, ze mi ani nebolo rozumiet :D
mam piercing v jazyku a dost sa divim, ako vsetci pisu ze ich to nebolelo, lebo ja som zazivala muky a aj vsetci, ktorych poznam co maju piering v jazyku. ked som si ho bola dat robit, tka mi najprv nastriekali nvm co na jazyk a to strasne stipalo..bolo to nechutne..ked mi to prepichovala, tka to sice nebolelo ale citila som vsetko, ako mi ta ihla ide jazykom....hned ako mi tam dala tycku uz vtedy ma to bolelo ale nie velmi.este v ten vecer mi jazyk opuchol a dalsi tyzden som ho mala stale opuchnuty.strasne to bolelo a uz nikdy by som nechcela taku bolest zazit...aj ked opuch by mal trvat 3-4 dni mne trval asi 6 dni a priserne bolel....no co, pre krasu sa trpi :) nebojte sa toho, stoji to zato! :D
cafte ja si chcem ist dat vo februari piercing aj mama mi to doovoli .,. ani sa nebojim zeby to tak bolelo ale som sa docitala ze piercing nici zubi je to prawda ?? tak teraz sa toho trosku bojiim aj ked sa mi to strastne paaci ja si to daam aj kamaratka maa w jaziku a este s toho rubi dokazene nemaa tak ja newem poradte plyyyyz :D
awooojte..uz je to v pohode ten piercing...neviem co sa mi stalo ale som rada ze je to opat fajn....a co sa tyka piercingu je to uzastna vec...vobec ale vobec to neboly...prepichnutie ani necitit to len ten strach treba prekonat!he he ja som skoro odpadla ked mi prepichoval..ale nie od bolesti ale od strach pretoze ja som taky strachopud..hiiiiiiiii...a ked uz bolo potom tak som si uvedomila ze to vobec nebolelo!takze ked som to dokazala ja...tak pre ostatnych to nebude probleeem...nebojte sa kto si chce dat piercing....drzim palceky...ja si idem dat este do obocia..toho sa bojim viac nez jazyka...tak papapa A NEMAJTE BOJAAA!!!!!pa cmukkis
ja mam tez piercing v jazykua neni to vobec nebezpecne...aj s chalnom som sa oblizovala ktory ho mal tez a nic setko pohode jako normal heh