Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

ehm?

NOo ja mam taky problemik...mam piers uz treti den a vsecko v pohodke opducha ako ma ...ibaze spodnu gulicku mam obalenu hnisom...viem ze je to normalne ale ja ju mam ako keby vrastenu tak ze mi ju nie je ani viiet...mam sa s tym poradit v studiu kde mi to prepichovali alebo je to normalne??:P

boze=dd

ahojte ja mam piers uz 3 den=DD a uplne ohodicky ani ma to neboli iba ked papm =DD a cujte jest mozste vsetko len mliecne vyrobky vynechajte vazne! ale inac uplne vsetko len mliecne ne!=DD hh xixi zatial som zo piersom spokojna akozeuplne uz aj pomali sa ucim papat a vpohode vsetko takze doporucujem a ktomu prepich vobec nebolel iba taky tlak ste citili a ja so to mala za ne celu minutku=DD vsekot cmuqs

diduuus

ja mam piercing w jazyku ais mesiac...prepichowanie woec neboli..az ked napuchne trocha jazyk tak potom kusok ale to sa da w poho prezit...mozno sa par dni nenajete tak ako ste zwiknity ale uz je to potom pohodka..a pri bozkawani to wobec newadi..a moj chalan si wobec nestazowal..praweze sa mu to pacilo...

matul!q

ahojky ludkovia:D ja mam piercing ja mam piercing v pupku a mozem povedat ze sa mi to zatial bezproblemovo hoji a vobec to neboli :D rodicom som to najprv nepovedala ale neskor som im to ukazala :)sice boli trochu nahnevani ale to len preto ze som im to nepovedala hned ale uz je to v pohodicke :D

bonnie_devil

no ja om si dala piersing vcera len tak zrazu:D hehe ked mi ho prepichoval vobec to nebolelo a chalan co mi ho daval bol fakt ohladuplny:) no bolet to neboli ale ani mi nespuchol jazyk a vadi mi ze je ta cinka taka dlhokaaanskaaa hehe ja uz chcem tu kratku :) ale ako nelutujem, uz v piatok dem robit praktiicke skusky a obaja sa na to fakt tesime:) hehe cmaQ

bwahah

takze tak,ja mam 4 prepichy v chrupavke a jeden v jayzku a mala som rok v brade.co sa CHRUPAVIEK tyka,myslim ze napriek tomu ze jetoindividualne,dobre si to rozmyslite lebo sa to hojki naozaj dlho,az rok tak uplne.ono to miesto je vyhodne,nie je to ako na tvari,ale zase asi najhorsie hojitelne.ale v podstet nemam zle skusenosti,mam aj industrial piercing,t.j. 2 prepichy naraz,ale tak vydrala som to,dalio sa.proste ta bolest je jkratka no a potom take kriticke 2 tyzdne,ale to sa prezit da.co sa tyka piercinka BRADY ale musela som si ho vybrat pretoze mi odierakl zubne krcky.jazvu tam mam viditelnu,ale kedze je to pod perou nekto si to nevsimne.bohuzial ano je tu to riziko e ho budete musiet vybrat koli zubom ako ja,no to uvidite az po roku,ale pripravte sa na to, a ked vam zubna lekarka povie aby ste si ho vybrali,tak to naozaj spravte,.pretoze potom v 20tke nebude moc zahryznut ani do jazyka aby vam nevypadol zub :( takze radsej ozzay posluchnite.a teraz JAZYK.mam ho asi 3 mesiace , pri nicom nevadi,akurat artner nie je spokojny:(a naozaj,pri bozkavani to velmi vadi:(mozno to vyrieci vymne za placku,ze nebudem mat gulicku,ale placku,uvidim.ale chcela som sa spytat PO AKOM CASE ZARASTIE JAZYK?aby som si ho aspon kym som s nim mohla vybrat a potom dat spat...:(fnuk

piskotharry

ahojte,mam piercing v jazyku a uz som si s nim rozlamal 4 zuby...je to divne,ale nevytiahol by som ho ani keby som si snim rozlamal vsetky zuby..je to proste piercing,to co ste sa rozhodli mat....

dnes123456

waaaaaaaaaa dnes som si dala urobit piercing do jazyku =DDDDDDD mno talkze pred tym som tak sa bala ze som skoro odpadla ale ked som tam prisla a mi to prepichol nic prijemne mno ale nebolelo to vobec a ktomu to bola rychlovka=DDD takze ty ktory si to cete dat nevahajte a dajte si to =DDDDDD cmuqs

Piskotka783

Mám v piercing v jazyku vyše roka a neviem si už predstaviť byť bez neho:) nemám ani žiadne problémy,ani ma zuby nebolia,aj priateľ je spokojný..bolelo to iba asi dva-tri dni po prepichnutí,to sa mi nedalo ani nič zjesť,ale neľutujem,práve naopak..

zajtra=d

AHOJTE =ddddddd MNO TAKZE JA SI IDEM DAT PIERCING S KAMKOU ZAJTRA V PONDELOK A SA STRASNE NAN TESIM LEN DUFAM ZE ZIADNE KOMPLIKACIA NEBUDEM MAT=!! TAKZE TROCHA SA TOHO PREPICU BOJIM ALE SAK TO PREDCA VYDRZIM NE??? KED RAZ O CEM MAT TAK HO BUDEM MAT!!!!!!!!!!! UZ OTO BOJUJME ASI TAHK 2 MESISACE A KED TERAZ SI MOZEM ADT TAKS I DAM =dd MNO MI TO TAK V KOSICIACH MAME ZE V LOOK TATTOO MAME ZE KED SI IDU DAT 2 PIERS DO JAZYKU MAME ZLAVU ZE KAZDA JEDNA PLATI IBA 450 TAKZE JE TO SUPER A NEVYUZIJEM TO JASNE ZE HEJ =ddddddddd TAKZE SA TESIM A TY KTORY SI SI TO CHCU DAT NNICOHO SA NEMAJU BAT SAK PREDSA TYCH 56 SEKUND VYDRZITE NE??? TAKZE THAKK DRZTE MI PALCE CMUQS KUJEN PAP CMNUQ=ddddddddd