CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
preco mas taky nazor pokial mas plasotvu gulicky zuby si neobijas a ak mas pravidlenu hygienu urcite ti zuby neodumru ani nic podobne piercing uz mam dlhsie zo zaciatku bolel priamo po prpichu nie ale na teti den to bola hroza myslela som zeho dam prec ale teraz nelutujem
Akurat vam ten piersing vybije zuby a potom budete behat s hnedymi odumretymi zubami, vidim to denne. Ziadny piesing do jazyka nepatri, ani prosim do pery nie.
Ahojte ja mam svoj jazyk uz 7 mesiacov označkovany je to to najkrajšie čo môže byt neboli ani nič take je to pomôcka na provokovanie ale naozaj to je to najlepšie ked sa vieš hrat tak si niekto!!! Kto chce nech si ide dat svoj jazyk označkovat ja som za všetku srandu a laka ma ete jeden do jazyka ale asi to bude uz prehnane ale ak si ho dam tak vam napišem ako to dopadlo a pa pa majte sa a nebojte sa toho neboli to !!!!
ake su nasledky ked budem jest mliecne vyrobky hned treti den s piercingom? co sa moze stat?
JA SOM BOLA DAVAT PIERS V PONDELOK 29 a uz ho na 3 den som vsetko jedla pomali ale jedla a dnes uz je to ok jem vsetko mohli by ste poradit ale mam taku malicku ako keby chrasticku pred piersom co to je a (cistim si to stale po jedle)dik a ty co si chcete tiez dat tak do toho je to super pa
a este jedna otazka kedy sa uz mozes zacat s priatelom bozkavat?a kedy sa jazyk uplne zahoji?
dik za odpoved
Ahojte, tak ja mam pierc uz vyse roka, som s nim spokojny, dal by som si ho znova, nikdy som neobanoval, mam aspon skvelu hracku :-P Mal som ho uz vytiahnuty aj necely tyzden no ledvaj som ho tam dal :-( ale je tam :-D odporucam ak mate obaja je to pri bozkavani blaznive, osobne mam radsej plastovy necinka to o zuby ako kovova, tym padom to neobija zubnu sklovinu, ked si dam po dlhom case kovovy je to uplny nezvyk, ale pri bozkavani kovove pekne zvonia :-P tak odporucam dajte si ho, ja som si ho dal v PN u jedneho machra, vobec mi to neopuchlo ako niektorym, vraj to preto opuchne ked nejde pod urcitym uhlom, jazyk je pri prepichu napnuty a moc silno ho stlaci s kliestami, aspon tak mi to dano povedal :-D takze vrelo ho odporucam, inak skoro nikto si ho nevsimol a to ho neskryvam, vsimli si to len taky co ho maju, no neviem preco a taky ktorym som ho ukazal :-)
Ja som si dal piercing do jazyku zrovna dnes...prepichnutie ako tu uz viacero ludi povedalo neboli,len potom torsku stipe ale to je kvoli tej dezinfekcii ale inac to dost boli o teku pol hodinu...hlavne ked mate kratsiu tycku tak ked vam to napuchne boli to viac preto si treba zaobstarat dlhsiu...vtedy to tak citit neni...ale inac pohode..neni sa coo bat..a pre tych ktory sa stale cumlaju..tak je to tez ppc...dufam ze dalse dni budu pohode..
hmm no ja som si dala 29. v pondelok ties aaa dost mi to opuchlo ani to rano nebolo velmi prijemne jazyk som mala opuchnuty aj uzliny...ale ako som sa rozpravala s ludmi ktori to maju vraveli ze tie prve dni su tazke ale potom to prejde a ked sa o to starate nic sa vam s tym nemoze stat takze radsej prehnana starostlivost ako to potom zanedbat :)