Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

zuzqaaa

ahojtee.. ja mam piercing asi 4 dni.l. a vobec som s nim nemala problemy., hned prvy den som nevedela jest.. ale na druhy den uz bolo vsetko v poriadku.. nasla som si sposob ako jest.. no a rodicia?? rodicia moji o tom nevedia.. v pohode sa to da zakryt..

miššnka=p

aoojte=))počujte,kamoška ma nakazila s tým piercingom do jazyka a strašne sa mi to páči..xcela by som vedeť koľko ste za to zacvakali a v akom veku ste ho mali=))a čo na to rodičia=DD...dakueeem...=))

cicuska z pl

caute mam 13 a cem mat piersing .. dalo by sa ? pocula som ze neda sa ked nemas obciansky .. alebp o ako t je pls pisteeeeeeee

misenka666

ahojte ja mam piercing v jazyku teraz 4.den mam to stale opuchnute,su chvile kedy to mam viac,kedy menej,niekedy sa mi neda ani rozpravat,inac stale suslem,moc to neboli citim si to ked mi to moc opuchne ako popalene,vtedy je to neprijemne...prvu noc som nespala lebo ma to bolelo no uz je to lepsie,inac prepich nebol vobec ani som si neuvedomila a uz som to mala spravene,vcera mi to trosku krvacalo ale dala som si na to citron a uz je to v pohode,zatial mi to myslim ze nehnisa,mam z toho zapalene hrdlo a kaslem trosku...jem suche rozky a vyzivy :D...a teraz hrchovu kasu som mala,to je riedke :D..uz sa tesim ked si pojdem dat kratsiu tyinku lebo mi to zavadza a umele gulicky bo mi to naraza do zubov,hlavne ked sa stym hram.a na opuch mi vobec nepomaha lad akurat to strasne boli...keby ste neco celi tak piste na misenka666@azet.sk

lilkaa8

ked som mala prvýkrát piercing, tak mi to tak strasne opuchlo....no nejak som to v pohode prechodila asi mesiac, ku koncu uz som mala aj zvysene teploty, na jednej strane mi jazyk zacinal trpnut... dost to bolello ale ten piercing som chcelamat..nooo potom som to uz nevladala vydrzat, mala som pocit, ze mam prepichnuty nerv...tak som ho vybrala...a asi po pár mesiacoch som sa rozhodla, ze pojdem este raz do studia, lebo som vedela ze to vtedy bolo urcite prepichnute zle,pretoze uz pri prepichovani som strpla cela od bolesti..no na druhykrat to pri prepichnuti nebolelo vobec...a rychlo sa to zahojilo..teraz mam piercing kovovy asi 2 roky a nemam s tym absolutne ziaden problem...asi pred vceromsom si prepichla nos obycajnou ihlou-boli to ale da sa vydrzat:-)) nooo jazyk by som sama neprepichovala :-))

veronika

prosim vas ked si budem chcet vybrat piercing z jazyka tak dierka mi zarasie alebo tam uz stale budem mat niaku cudnu vypuklinu alebo nieco ine ako by malo byt ? :D

píšťalka

Ahojte,ja mám piercing už vyše 2 rokov a som nadšená.Čítala som si spätne len pár vašich otázok,no skúsim poradiť.Ja som si kúpila Tantum Verde kloktadlo a opuch a hnis zmizol do 4 dní.Prvý 1-2 týž. by ste nemali piť a jesť mliečne výrobky.Čo sa "činky" týka, myslím, že naj varianta je ocelová tyčka a umelé guličky.Tyčku nezlomíš (pri umelých sa to dosť často stáva a hrozí riziko prehltnutia).Umelé guličky neničia sklovinu a aj sa lepšie rozpráva lebo sú lahšie.Ohladne bozkávania,tak moja skúsenosť je,že ja si to až tak neužívam ako druhá strana :-))Je to však lepšie v tom, že si bozk lepšie vychutnáte lebo sa hráte.Inak poradím vám nosiť v peňaženke vždy náhradu, lebo často sa stane,že sa gulička odšróbuje.V jazyku sa dierka môže zarásť už po jednom dni.Kým si na to človek zvykne,tak to trošku trvá,ale nelutujem,že som si ho dala.

denny

pri prepichovani jazyka nie su ziadne rizika.. mne ho prepichoval kamos na WC a nic s nim nemam... :D:Dlen po prepichnuti napuchne asi tak na 1,5 az 2cm..ale za take 4 dni je to v pohodkee..