CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ja som si dala 20.februara pierc do jazyka...mala som ho napuchnuty asi styri dni ae potom tu ush bolo w pohode:D:D..trosku tazsie sa mi rozpravalo a o jedeni ani nehoworim ale dalo sa to prezit...len nechapem jedno sa mi to tak fasacky hojilo a vcera mi to zacalo hnisat...neviem mozno to bude tym ze som pila alk...abo uz neviem...dufam ze sa mi to uz zahoji:) ale ten kto chce...tak newahajte je to prada =))
heheeeh...tak sa smejem:D ved ten piercing sa da v pohode prezit!prepych bolel 2sekundy:D ...mam 4tý den a je to spoko...da sa fakt:)az take hrozne tonie je...jedenie sa da tiez prezit...rodicia?nic absolutne nevedia!ani mi na to nikto neprieisl pokial som im nepovedala o to ide...konkretnejsie na mojom maili ywett29@gmail.com
no jaj mam pirc uz straasne dlho a prepich samotny je bezbolestny aj potom den je v pohodke papala som vsetko a ale terti den som myslela ze umrem bolelo to strasne papala som iba utisujuce lieky
Ajojky ja mam piercing asi tyzden a uz v pohodicke papam, prvych 5 dni som mala opuchnuty jazyk aaa vobec to neboli takze nevahajte a dajte si too :)))
mno tak ahojte .. chcem uz hrozne davno piercing to je jedno kde niekde a strasne sa mi zacina pacit v jazyku:)) ... a co si otom myslitze a hrozne mi to nechcu dovolit:( .. a je to dobre abo to nika skodi??