Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

green

ja som si dala 20.februara pierc do jazyka...mala som ho napuchnuty asi styri dni ae potom tu ush bolo w pohode:D:D..trosku tazsie sa mi rozpravalo a o jedeni ani nehoworim ale dalo sa to prezit...len nechapem jedno sa mi to tak fasacky hojilo a vcera mi to zacalo hnisat...neviem mozno to bude tym ze som pila alk...abo uz neviem...dufam ze sa mi to uz zahoji:) ale ten kto chce...tak newahajte je to prada =))

beel

pocuvajte...urobia mi to ked som z tych co nevedia povedat"l"???tam na spodku jazyka mam nieco kratsie ci ako je to...PLS HELP

ywett:)

heheeeh...tak sa smejem:D ved ten piercing sa da v pohode prezit!prepych bolel 2sekundy:D ...mam 4tý den a je to spoko...da sa fakt:)az take hrozne tonie je...jedenie sa da tiez prezit...rodicia?nic absolutne nevedia!ani mi na to nikto neprieisl pokial som im nepovedala o to ide...konkretnejsie na mojom maili ywett29@gmail.com

nubirka

no jaj mam pirc uz straasne dlho a prepich samotny je bezbolestny aj potom den je v pohodke papala som vsetko a ale terti den som myslela ze umrem bolelo to strasne papala som iba utisujuce lieky

kikula

Ajojky ja mam piercing asi tyzden a uz v pohodicke papam, prvych 5 dni som mala opuchnuty jazyk aaa vobec to neboli takze nevahajte a dajte si too :)))

gimi44

awojtw.. ja som si dal teras piercing do jazyka... ked vam to prepichuju necitite naozaj nic.. aj ja som sa bal.. ale na druhy den sa vam zvetši jazyk aj dvojnasobne.. a neda sa s tím jest.. iba polievočky a tak....ale potom to uz bude ok... :)

dada

mne ho mama tiez nedovolila a dala som si ho..neboli to skoro vobec,nie je ho vidno pri rozpravani,a jest sa stym da asi po 3 dnoch bezbolestne a je to fajn pri bozkavani

katrinkaaa

mno tak ahojte .. chcem uz hrozne davno piercing to je jedno kde niekde a strasne sa mi zacina pacit v jazyku:)) ... a co si otom myslitze a hrozne mi to nechcu dovolit:( .. a je to dobre abo to nika skodi??

etruska

aojte..ja by som si tiez cela dat pirsing ale ide o to ze osm sa dopocula ze mosem stratit chut ked mi to njako zle prepichnu..moze sa to stat,?a este potom...da sa s tym lahko naucit rozpravat?,a jest,?...nehnisa to??.......a neboli abo tak?..

matqa

Chcems opytat mam piercing 4 dni a pred nim sa mi spravilo nieco biele a je to trocha tvrdsie .. co to moze byt??pls dajte vediet na mail matqa41@azet.sk dakuje :(