CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
čaute.piercing v jazyku a v brade mam už asi 2 roky.žiadne problémy som nemala. a neviem,či to može nejako vadiť teraz...som tehotna v 2 mesiaci.viem že v pupku by to určite vadilo koli rastucemu bruchu.ale či može mať tá chirurgická oceľ v tele nejaky vplyv aj na plod...???????????mám si to radšej vybrať??????????????
pri bozkavani je to cisty grc. ked sa bozkavas s niekym kto ma piercing v jazyku.. neviem ako vy ale ja nemam moc v laske olizovat zelezo ..
Ja mam piercing treti den :-)po prepichu mi trosku tiekla krv,ale iba malicko. Dala som si ho robit rano, okolo obeda mi to zacalo napuchat a zacalo to boliet, fakt asi ako silna svalovka v jazyku :D nic som nemohla prvy den jest, maximalne tak detsku vyzivu, druhy den to iste :D do skoly som chodila s termoskou a v nej som mala lad. Dnes-treti den, uz v pohode jem aj rozok aj vsetko v podstate :) ale opuchnute to mam stale rovnako :) Ale je to vazne pecka a este nieco, ja som si dala plastove gulicky uz od zaciatku, ale teraz to lutujem, lebo sa bojim ze ich prehryznem pri jedeni, tak ak by vam aj nukali na zaciatku plastove radsej si dajte ocelove pokial si na to nezvyknete :) a este nieco, ak by nahodou niekto vedel ako sa co najrychlejsie zbavit toho opuchu, nech napise :) dakujem
adikaaa:
tebe hnisa?..ono aj mne na zaciatku trocha hnisalo.ale ja som si o tom potom citala a ze to nie je hnis ale nejaka taka biela ochranna tekutina ktora sa tvori pri cerstvych piercoch..tak teraz neviem..lebo este stale mi to niekedy odtial ide..ale uz velmi malinko..aa pritom som stale cistila aj vsetko..tak to asi nie je hnis..a vobec neboli ani nic
ahojtee..tak ja mam piercing v jazyku uz zhruba tri tyzdne..nemala som s tym ziadne problemy..iba take klasicke ako aj kazdy..troska pomalsie sa to hojilo ale to je individualne:)prve dni to bolo dost neprijemne..opuch a aj ina strava..bola som z toho dost na nervy..opuch sa zacal zmiernovat az po viac ako tyzdni..no normalne som jedla uz omnoho skor..a teraz uz aj mliecne vyrobky jem..co sa tyka bolesti tak tu som pocitovala iba trocha pri jedeni..inak vobec..v stadiu hojenia a ani prepich vobec neboleli..a rodicia?..vobec o tom nevedia..a pritom som dost suslala pri niektorych slovach..a obedovala som s nimi hned na druhy den..vsetko sa da uplne v pohode zakryt...jedine co mi teraz vadi je ze este stale mam v jazyku taku priehlbinku okolo dierky od opuchu tak dufam ze zmenou piercingu s kratsou tyckou sa aj to uz vyriesi:)..ak mate nejake otazky kludne napiste na mail..rada poradiiim:)