Piercing v jazyku

:-*

ahojte ja mam pirs 2den ...ked som dosla do toho salonu bala som sa ale potom ked mi to zacala robit vobec to nebolelo ... najviac ma bolelo jak mi chytila jazyk s tymi kliestami alebo co to je a jak mi to prepichla to som vobec necitila..prvy den ma to vobec nebolelo ani druhy jazyk mi trochu opuchol..len podla mna najhorsie je to ze nemozem nic mliecne jest :S trochu to boli ked jem nemozem sa poriadne najest ale tak co uz :D suslem trochu ale je to haluz :D

syskaa

ahojte ja mam pierc niekolko dni,jem vsetko okrem mliecnych vyrobkov ani jogurty,ostrych a teplych jedal a napojov.to mi zakazali.opuchol mi sice ako balon ale je v celku pohyblivy,suslem iba trosku rodicia si to zatial vobec nevsimli.Dost sa mi ulavi ked cmulam lad a je to aj velmi prijemne.vyplachujem 4x denne vodickou.kupila som si ju rovno v salone,myslim ze je velmi kvalitna bola som si to dat spravit na obchodnej a vrelo odporucam,su tam mili ludia,poradia a hlavne kvalitne spravia.prepich bolel sekundu,vyhrkli mi slzy ale uplne v pohode sa to dalo zvladnut....

bell

takze piercing mam piaty den a okrem opuchu je vsetko v poriadku...ja ho mam trosku nalavo a vpredu pretoze mam spodnu blanku dost vpredu...ale nemenila by som za nic:)uz len cakam kedy sa to poriadne zahoji..jest sa prve dni neda nic..ja som polievocku po slamke a do krku som si kydala vyzivu:Dnakolko sa dalo..o take dva dni som uz aj nieco pozula..aj zuvacku:)pretoze chut v ustach je otrasna...prepich neboli...len citite tlak..a aj to ako vam ide tycka cez jazyk..je to neprijemne..a da sa prezit..aj slzicka vybehne..ale no..ja osobne som skoro odpadla:)neviem preco..prah bolesti mam dost dobry:)vyplachujem si to pekne joxom aj ked mi to zuby na zlto farbi..potom umyjem horkotazko zubky:)a je to...davajte si pozor aby sa gulicka neodkrutila.pretoze mne sa to stalo..prvy den..a bolo dost bolestne nakrutit ju spat:)

kissiiiing

a ešte chcem podotknut,že hned po prepichu ked som vyšla z tej budovy som zapalila cigu:Dčiže pohodka alkohol som pila asi po 2 tyždnoch...aaa nič mi to nezrobilo.:Dnaopak..:Dto ešte prečistilo..:Da nič mi nehnisalo nikdy nič...asi preto že sa o to staram ustna voda je na dennom poriadku:) heh pohodka...:)

kissiiiing

už mam asi 2 mesiace pomaly...a rodičia ani nik z rodiny to nevie vobec to nie je vidiet ked artikulujem ani nič,čiže pohodka šušlat som nešušlala napuchnuty jazyk som mala....hovorilo sa tažšie ale nešušlala som...jest som prve tri dni nejedla len vodu som pila aaa trocha vyživky...a na treti den už som aj s piškotami..:) da sa vydržat kusa bolelo jak sa to hojilo ale to si musi zvyknut ten pierc...teraz ho ani necitim že mam je to proste užas som s nim spokojna a velmi..nelutujem ani tie peniaze ani ten strach ani tie trpiace dni ani nič..:) aaa nebojte sa ked si date pozor ako ja že sa nehrate s piercingom na to nik nepride..po pripade ked sa smejete tak žee na plne hrdlo je to vidno ale to sa da vykrit..:) ja len to..:)nebojte sa ...:) podte do toho je to šupa držím palce tým čo to nemaju a chcu.:) ja som tiež chcela mam a nelutujem...:) majte sa:) papa

lauruskaaa

ahojte chcela by som si dat urobit pircing do jazyka Kde by som si ho v BA mala dat urobi?a ako to prebieha?pls dajte vediet

bell

no urobila mi to ale posunula dopredu kusok bo mam blanku blizsie kedze to "l"...a pocujte vy ho mate presne v strede?DD