CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
caute:) ja ho mam dnes 2. den... dala som si to prepichnut u PLASTICKEHO CHYRURGA co o tom asi vela nevedel..(hlavna vec ze zato berie prachy...)opytal sa ma kde to chem... a naco je taka velka tycka!!! ale flakala som a koli tomu som isla do druheho mesta tak som to nechala tak... Ono mne to moc nenapuchlo len trosku a trosku boli... hlavne dole, pripada mi to ako svalovka alebo modrina:) papam vetcsinou polievky a take veci a uz mi to lezie krkom! ale toto vydrzim:P hej a este daco DOMA NIKTO NIC NEVIE!!! sestre som povedala ze ho chem aj som jej ukazala tycky no potom som jej povedala ze uz to nechem a idem ich predat:D ona mi to zhltla teraz rozpravame a o nicom ani netusi:) trochu suslem ale ked sa posnazim tak rozpravam dobre a mama tiez o nicom nevie... narokom som sa z nou pohadala takze sa ani moc nerozpravame:) haluz no co vam poviem:) este neviem ci to lutujem lebo to neni take ake to ma byt ale zatial haluska:P:P
janušiq, ťažko utajiš ked budeš min. tyžden šušlať a začne ti to štrngotať o zuby....ver tomu nazatajiš
mala som piercing v jazyku no nikdy sa mi nezasekol o priatelov no horšie bolo ako sa mi začali kaziť zuby nikdy viac by som si ho nedala naspeť
mne napriklad krv isla a dost vela..aj na druhy den ked rozpravala alebo jedla vyzivy..aale to kazde telo inak reaguje na to :).. ale pred rodicmi to asi nezatajis..jedine ze sa zahras zee si zjedla daco pokazene aa je ti strasne zle cize nemusis vela rozpravat aa ani jest nic takee velke...prelezis cely den v posteli a preliecis to :D