Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

synynka

ja som si dala pierc do jazyka vcera.Prepichnutie ako take nebolelo ale teraz to boli a opuchlo mi to ...uz sa neviem dockat ked to odpuchne prestane boliet a poriadne sa napapkam :) ..a hovorim jako hotentot :D

chcempiers

zdravim.chcem si dat piercing do jazyka.ale teraz neviem kde je pravda.niekto tvrdi ze to prepichnutie boli velmi,niekto povie ze sa pripravoval na tu bolest,a zrazu uz mal ihlu v jazyku a ani o tom nevedel.kde je pravda?prosim,poradte..

mira4ever

ajoojte vsetci chcela by som sa pytat co ten piercing v jazyku boli az na konci moja kamoska mam piercing v jazyku vraj prepichovanie neboli ale vraj boli az potom dajte pls vediet bo ja som toho prezila dost heh..mam v pupku v nose a sama som si prepichle v chrupke ucha dajte vediet

kelsik

cute, no ja som si dal fcera do jazyka, a musim povedat ze ma to aj bolelo..nemohol som jest potom nic, a dnes som dal len sackovu polivku a teraz akurat jogurt, opuch zatial ziadny ale boli to.. a strasne mi vadi ta dlha tycka, ked sa mi to zahoji tak si dam najkratsiu aka moze byt, a chcem este z bioplastu aby som obmedzil na minimum nicenie skloviny...

bari

no ahojte ja som si dala do jazyka piercing asi pred dvoma tyzdnami neopuchlo mi to vobec takze som rada a teraz som si menila gulicku chcela som si dat aj mensi ale niak som to nevedela uchytit tak ete pockam prepychnutie ma neboleloskoro vobec fajcila som normalne setko som jedla len mliecne vyrobky nie takze NENI SA COHO BAT pa

bubusiq

mnoo takze ja som si dala pircing do jazyka mala som ho opuchnuty 5 dní popritom som aj fajcila a pila pivo a aj fajcila koffi.inak potrebujem radu ked idem na operaciu tak tam nemozem mat nic zelezne tak ptm iba ked tak mozem mat aspon umely pircing v jazyku ked ma budu operovat??leboo ked nebudem mat ani jeden ani druhy proste ziadny tak my zarastie dierka a to ja necem lebo ptm by som si musela ist dat ete raz do jazyka a necem zase prezivat tu krutu bolest aku som prezila.....plisky pomoccc:)

lavysemennik

Lol ja mam piercing v jazyku uz pomaly dva roky...ale ked mi to robili ...tak ja som potom pohode jedol secko...aj mliecne vyrobky...aj fajcit mi zakazala...a hned po prepichu som si siel zapalit.. :) a oneee dobre je na to pit secko s ladom..ja som chodieval ven a chodievali sme na pivo a do toho som si suukal lad ;)