CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
Caftee.. no ja som prave 4 dni po prepichnutiii.. a dnes konecne to mam o nieco lepsiee.. samotny prepich voobec nebolii aleee az tie dni potom ked nebudete moct papat :).. ale ja som uz dnes tlacila do hlavy co prislo :)... treba tomu dat cas aale je to uzasna vec inak odporucam urcite :)... a urcite nefajcit... ja som hned vecer zafajcila a mi to strasne napuchlo aj ked som si usta vyplachovala... aa alkohol taky tyzden dva by sa nemal... aa vela vela LADU a LADOVEJ VODYY :)
awojte ja už mam piercing....aaa je to ppč...:) trošku bolelo z dola prve dni sa nedalo s jazykom moc hrat ale prepichnutie vobec nebolelo...:)som spokojna je to užasne....:) nedala by som ho už dole...:)
no ja mam pierc od 16. a je to super len somprve dva dni nemohla jest poriadne a ani rozpravat...ale teraz som rada ze som si to pretrpela je to fain a rodicov sa snazte presvedcit rozumne nie hadkou to vam radim na nasich to zabralo:)
ahojte... chcela by som sa opytat ze ci sa da spravit piercing do jazyka popri tej uzdicke?? lebo som niekde citala ze to mozne je ale neviem ci je to pravda...? pretoze ja mam uzdicku dlhu ale chcela by som piercing... diks za odpoved...