Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

wiwus

ahojte:D takze ja mam pearcing v jazyku a mam en 12 rokow no...otec o tm newie a mama to zistila az po mesiaci aj to iba zato ze si pozrela fotky v mojom mobile de som mala vplazeny jazyk s pearcingom ...dawala som si to robit v pinku na sturovej v nitre prepich absolutne nebolel ale na druhy den som nemohla prehltat sliny a nemohla som jest tri dni poriadne ked som hybla jazykom bolelo ma to ale za tri dni setko pohode ani som vobec nešušlala ...je to pecká a uz to mam skoro pol roka dala osm si tam farebné gulicky:D a chlapci tez povedali ze to je dobré :D:D:Dno takžé tak ked budete nieco sa optiat tak mi napiste na pokec na nick natasha2470 alebo na email natasha2470@azet.sk dikíííí :D:D:Dnebojte sa

mončika

ja uz mam asi pol roka v jazyku je to zverinka ale poviem vam...ludia co to mate menej ako dva tyzdne...nezavidim vam :D ja by som to uz odznova nechcela prezivat ani za nic,prajem pevne nervy pretoze strasne velakrat som mala samovrazedne chutky...nieco strasne pol kexika som jedla 46 minut a potom som sa vykaslala na to...tie opuchy a bolest a nemohla som spat suslala som ked som nieco rozpravala hned ma to bolelo...no ako...hroza:D heh ale za to teraz by som ho nedala za nic uz ked si ho cistim ze ho vyberem mne tam chyba nevedela by som byt bez neho uz asi...moja laska je to:D

$kikushka$

No awojtee...Ja mám pearc od fčera od dákej pol 11 doobeda..No a bolelo to moc, a bolí to aj teraz.Ibalgin a lad je dost dobré proti bolesti..zatial sa stým moc hrat nemošem a popravde ani neviem..Pit som ete nepila ale fajčím normálne a neštípe to ani mi to zatial nič strašné nerobí:)inak je to haluz ani to nezavazdia ale zatial sa stým vobec nedá jest.Len jogurty jem, a stoho sa dáko extra nenajem no..uš len čakám kedy mi to odpuchne a budem moct normal jest a normal žit:D
inak nebojte sa,,Ja mám strašne nízky prach bolesti, ale prežila som to aj ked som skoro odpadla ale prežila som:dtak smelo do toho:D

kelsik

no tak ja ho uz mam tyzden, dnes som si ho bol vymenit, dal mi tam kratsiu tycku, mozem povedat ze je to omnoho lepsie, ale aj tak mam stale problemy s jedenim a s vyslovnostou, stale trochu suslem, neviem ci si na to zvyknem... :-(((

ki.x.ka

ludia...ak si chcete dat piercing do jazyka tak nevahajte.... neni to nic hrozne, pri omrtveni prepichnutie ani necitite a ak sa bojite rodkov :) nemaju sancu na to prist....ja uz ho mam pol roka a keby sa nepochvalim tak ani nikto nevie...vobec to neni vidno... a je to genialne :d

vevever

Ja som si dala piercing dneska :D ááá už mám v nose :D akože prepich nebolí vobec :D ale potom súúú to riadne kapky:D jest absolutne :D ale zvyknete si :D hehehe :D odporucvam :D

ema

to prepichnutie neboli vobec,potom postupne ti jazyk zacne napuchat, nebudes moct dobre jest zacnes suslat, ale po par dnoch to odpuchne. a ta dlha tycka je uplne v pohode ja by som ju mala doteraz keby som omylom z nej neprehltla tu gulicku. teraz mam kratsiu